Nasmijte se do suza uz urnebesnu seriju nagrađenu Emmyjem, 'Klub otpisanih', od 19. srpnja na Doma TV-u!

Doma TV premijerno donosi petu sezonu hvaljene i višestruko nagrađene humoristične serije koja je već za vrijeme emitiranja postigla kultni status među gledateljima diljem svijeta. U novoj sezoni vidjet ćemo kako se ekipa na čelu s Jeffom Wingerom (Joel McHale) snalazi nakon studiranja na Greendaleu. Nakon što su ih životni putovi razdvojili, ekipa će se ubrzo ponovno ujediniti, i to u plemenite svrhe – kako bi spasili voljeni Greendale od propasti!


Na početku pete sezone, svi iz ekipe su diplomirali, no izgleda da im diploma s Greendalea nije pretjerano pomogla u ostvarivanju snova. Jeff se uvjeri da posao pravnika i nije toliko lagan, Annie radi za farmaceutsku firmu iako je htjela postati ravnateljicom bolnice, a Britta se s diplomom iz psihoterapije zaposlila kao – konobarica. Troy razvija svoj dar za popravljanje klima uređaja, Abedov jedini redateljski posao uključuje reklamu za Jeffovu odvjetnički ured, a Shirley nije uspjela otvoriti lanac zalogajnica, čemu se toliko nadala studirajući na Greendaleu. Ubrzo ih sudbina spoji i svi se oni ponovno ujedine na starome „mjestu zločina“.

Jeff se vraća kako bi svojem rivalu pomogao tužiti Greendale, no uskoro ga nagovore da ondje ostane, i to u ulozi profesora. Ne znajući da Jeff zapravo pomaže u tužbi kojom Greendale može propasti i uvjereni da Jeff pokušava pomoći njihovu koledžu, ostali članovi skupine također se vrate kako bi mu pomogli. Njihova družina ostat će i bez jednog člana – Troy ih napušta nakon što prihvati posthumni izazov pokojnog Piercea. Usprkos tome, punom snagom guraju dalje i naposljetku hrabro započnu bitku protiv korporacije koja želi otkupiti njihov voljeni Greendale.

Više o serijij glumcima pročitajte na linku Klub otpisanih

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju