Seriju "Navy CIS LA" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

'Navy CIS Los Angeles', napeta serija koja prati specijalne agente naoružane najmodernijim oružjem stiže na Doma TV s jedanaestom sezonom! Događaji opasni po život tjeraju članove ekipe da se oslanjaju jedan na drugoga kako bi obavili zadatke povezane sa zaštitom nacionalnih interesa, a slučajevi koje donosi nova sezona neće razočarati vjerne gledatelje.

'Navy CIS: Los Angeles' serija je o opasnostima kroz koje prolazi odjel NCIS-a zadužen za hvatanje opasnih zločinaca koji predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti. Često pod lažnim imenima i koristeći se najsuvremenijom tehnologijom, ekipa dobro obučenih agenata polazi na tajne zadatke i riskira živote na terenu kako bi zločince privela pravdi.

Specijalni agent G. Callen pravi je kameleon kad se treba pretvoriti u drugi lik kojim se ubacuje u podzemni svijet kriminala. Njegov je partner specijalni agent Sam Hanna, bivši mornarički specijalac koji se borio u Afganistanu i Iraku. U ekipi se nalazi i sveznajuća Henrietta Hetty Lange čiji je zadatak politika posla i nabava svega, od mikronadzornih kamera do automobila. Specijalna agentica Kensi Blye, iznimno bistra kći ubijenog marinca, živi na adrenalinu koji je posljedica tajnih zadataka. Marty Deeks je iskusni detektiv losanđeleske policije kojega je u ekipu dovela Hetty. Eric Beale majstor je za sve moguće spravice, kao i kompjutorski čarobnjak. Nell Jones, obavještajna analitičarka, stekla je poštovanje u ekipi svojim procjenama i inteligentnim zapažanjima.

U jedanaestoj sezoni Callen i Sam surađuju s mornaričkim kapetanom Harmonom Rabbom na hvatanju špijuna na brodu USS Allegiance; Hetty pokušava neutralizirati napad projektilima na Bliskom istoku; Kensi i Deeks zarobljeni su u mobilnoj jedinici CIA-e u Iraku i usred napada. Suočeni s mnogobrojnim slučajevima diljem svijeta, ekipa se raspodijelila; Callen i Sam su u Tel Avivu dok Kensi radi s agentom Ministarstva pravosuđa Lanceom Hamiltonom u Los Angelesu. Callen i Sam su u jedinici zaštite za umirovljenog admirala Kilbridea dok istodobno pokušavaju pronaći nestalog mornaričkog obavještajnog časnika.

 

Ne propustite pratiti uzbudljivu jedanaestu sezonu kriminalističke serije 'Navy CIS LA'  na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju