Doma TV na male ekrane donosi šestu sezonu nagrađivane kriminalističke serije 'Kosti' o zločinima koje rješava zanimljiva ekipa iz Instituta Jeffersonian.

U šokantnoj završnici pete sezone Booth otkriva svoje prave osjećaje prema Brennan. Ona mu govori kako mu ne može uzvratiti ljubav, pa je on odlučio krenuti dalje.

'Kosti' je vrlo napeta i zanimljiva kriminalistička serija koja sadrži istraživačko-forenzičarsku tematiku. Dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) i specijalni agent FBI-a Seeley Booth (David Boreanaz), savršen su detektivski par koji pronalazi dokaze koji svima drugima promiču.

Kada standardne metode identificiranja tijela postanu neučinkovite, forenzička antropologinja dr. Brennan i njezin tim znanstvenika sa instituta Jeffersonian u Washingtonu, kreću u istragu te pronalaze tragove koji se nalaze u kostima žrtve. Iako se većina ljudi ne može nositi sa inteligencijom doktorice Brennan, specijalni agent Seeley Booth iz Jedinice za istraživanje ubojstava FBI-a je iznimka.

Njegove društvene i pomalo neobične metode ispitivanja te Brennanina znanstvena pronicljivost, čine savršen spoj u hvatanju okorjelih zločinaca. Njih dvoje i kolege u medicinskom laboratoriju u Jeffersonianu – Angela Montenegro (Michaela Conlin), Jack Hodgins (TJ Thyne), i Lance Sweets (John Francis Daley) su savršeni tim za rješavanje najkompliciranijih zločina. U prošloj sezoni Booth je otkrio svoje prave osjećaje prema Brennan, koja mu je rekla da mu ne može uzvratiti, pa je on odlučio krenuti dalje.

U dirljivoj zadnjoj epizodi sezone Brennan, Booth i tim odlučuju da se trebaju okrenuti novim izazovima u životu, pa Brennan i Booth napuštaju Washington u potrazi za iskustvima koja će im promijeniti život uz dogovor da će se ponovno sresti za godinu dana. Na početku šeste sezone Cam se zapošljava kao savezna medicinska vještakinja, a njezina se reputacija nađe u opasnosti zbog stava prema slučaju koji uključuje ostatke djeteta na njezinu stolu za obdukciju.

Jedan po jedan, članovi tima vraćaju se kući kako bi otkrili tajnu iza djetetove smrti te sačuvali reputaciju jednog od svojih. Također, u ovoj sezoni Booth emocionalno kreće dalje, kao što je rekao Brennan da mora te ulazi u ozbiljnu vezu s ratnom dopisnicom.

Šestu sezonu uzbudljive kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti ponedjeljka do nedjelje u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju