Akcijska serija s dozom humora vikendom na Doma TV-u!

Inspektor Elias Decker (Jens Atzorn) postane predmet ismijavanja cijelog Odjela za ubojstva kada ga tijekom potjere ulicama Berlina onesposobi jedan pas. Međutim, Rocky nije uobičajeni bulmastif – on, naime, na sebi nosi znatnu količinu droge te je zbog toga označen kao agresivan pas koji predstavlja opasnost za druge.

Umjesto da ga eutanaziraju, berlinski Odjel za ubojstva uoči njegov potencijal kao policijskog psa koji pomaže u provođenju zakona. Elias se iznenada pronađe u nezavidnoj situaciji gdje mora primiti ovog nestašnog psa u svoj samački stan i adekvatno ga istrenirati kako bi napokon postao dio policijskog tima.

Obojica su vrlo tvrdoglava bića koja prvo moraju naučiti kako izaći na kraj jedan s drugim. Situaciju dodatno zakomplicira Eliasova zgodna susjeda i stanodavka Sara (Nora Huetz) za čiju se pažnju i naklonost sada bore obojica. Hoće li ovaj nestašni dvojac uspjeti izaći na kraj jedan s drugim i formirati specijalni policijski duo ili Rockyja čeka nesretna budućnost, ostaje tek za vidjeti!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju