Pogađate čije?

Dijete radničke obitelji, John Crowley (Brendan Fraser) napokon je okusio uspjeh u korporativnoj Americi. Uz potporu svoje lijepe žene Aileen (Keri Russell) i njihovo troje djece John je na dobrome putu. No, upravo kad mu karijera doživljava uzlet, Crowleyju sve to pada u drugi plan kad njegovu mlađem sinu i kćeri dijagnosticiraju smrtonosnu bolest.

Uz Aileeninu potporu i upregnuvši sve svoje vještine i odlučnost, Crowley se udružuje s briljantnim, ali nepriznatim i nekonvencionalnim znanstvenikom dr. Robertom Stonehillom (Harrison Ford).

Zanimljivo je da u najavnoj špici filma "Izvanredne mjere" (2010.) po prvi put nakon filma "Zvjezdani ratovi – Epizoda VI: Povratak Jedija" (1983.) ime Harrisona Forda nije prvo na popisu glumačke postave.

Bez obzira na to, njegova je uloga znanstvenika dr. Stonehilla u filmu itekako značajna. Tako je producent Michael Shamberg o ovoj Fordovoj ulozi izjavio: 

"Prepravio je znanstveni vokabular tako da je potpuno točan i on pravim znanstvenicima zvuči kao pravi znanstvenik. Toliko je metodičan i ozbiljan glumac."

 

Film "Izvanredne mjere" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju