Zabavna romantična komedija uz koju je smijeh zagarantiran!

Je li moguće da se ludo zaljubljeni supružnici zasite jedno drugoga već nakon medenog mjeseca? To pitanje počne mučiti mladog radijskog voditelja Toma (A. Kutcher) nakon povratka s bračnog putovanja, ali i njegovu suprugu, perspektivnu spisateljicu Saru (B. Murphy)... Nekoliko tjedana ranije.

Zabavljajući se s prijateljima na plaži, Tom loptom nehotice udari Saru koja je ondje šetala psa. Zaljubivši se jedno u drugo na "prvi udarac", njih dvoje ne sumnjaju da su napokon međusobno pronašli srodne duše. Odlučivši ozakoniti svoju vezu, Tom i Sarah posjete njezinog imućnog oca (D. Rasche) i majku (V. Cartwright), koje iznenadi nagla odluka. Pravi bijes obuzme njezinog bivšeg mladića Petera (C. Kane) koji odluči poduzeti sve kako bi sabotirao njihov brak. No već na odlasku na bračno putovanje u Europu Tom i Sarah počnu doživljavati nevolju za nevoljom pitajući se poručuje li im to sudbina nešto...

 

Priča o medenom mjesecu koj ije sve samo ne idiličan utemeljena je ni manje ni više nego na bračnom putovanju u Italiju scenarista Sama Harpera. Naime, i njegovo putovanje bilo je prepuno kaotičnih iskustava i tragikomičnih situacija. Tek s vremenskim odmakom uspio je ispričati svoju emotivnu priču koja svjedoči o slomu bajkovite predodžbe o braku na komičan način. Koliko mu je to uspjelo te kako se urnebesni Ashton Kutcher snašao u svim tim (ne)prilikama – prosudite sami.

Romantičnu komediju "Upravo vjenčani" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju