Upustite se u avanturu kockanja s Justinom Timberlakeom i Benom Affleckom.

'Kockanje' je kriminalistički film iz 2013. godine koji je djelomično baziran na istinitoj priči i životu profesionalnog pokeraša Nata Arema. Arem je varao na online pokeraškim igrama služeći se statističkim trikovima i analizirajući na tisuće odigranih partija.

U ovom filmu glavne uloge tumače velika imena poput Justina Timberlakea, Bena Afflecka i Gemme Arterton. Gemma Averton utjelovljuje Ivanovu bivšu curu koja će se spetljati s Richijem po njegovu dolasku.
Richie Furst (Justin Timberlake) je student koji svoje školovanje plaća kockanjem preko interneta.

Odluči otputovati u Kostariku kako bi se uživo suočio s Ivanom Blockom (Ben Affleck), vrhunskim kockarom za kojeg je uvjeren da ga je prevario. Ivan prepozna Richiejeve sposobnosti i uvuče ga u svoju operaciju. Kada ulozi postanu nevjerojatno visoki i opasni, Richie shvati koliko je njegov novi šef pokvaren i pokuša preokrenuti situaciju protiv njega.

Scene iz filma odvode nas u svijet kockanja, raskalašenog života koji obiluje lijepim ženama, opasnim igrama i nemilosrdnim međuljudskim odnosima.

Ivan Block je opasan tip koji nikome ne ostaje dužan. Sklon je mučenju pojedinaca koji mu stanu na put, što prestravljuje Richieja. Jedna od takvih scena ona je u kojoj Ivan odluči baciti dvojicu muškaraca u rijeku krokodilima. Kako je scena izgledala i koliko Ivan nemilosrdan može biti, pogledajte u videu.

Fantastičan film 'Kockanje' ne propustite gledati u nedjelju navečer na Domi TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju