Grant Gustin mnoge je oduševio u seriji "Flash" koju možete pratiti na Doma TV-u!

Simpatični hollywoodski glumac Grant Gustin karijeru je započeo u serijama kao što su Glee, Supergirl, Arrow i Flash... 2018. godine Grant se oženio dvije godine starijom Andreom Thomom s kojom je već dvije godine u sretnom braku. Zanimljiva opsesija ovog glumca su skupi automobili i tri psa bez kojih nikamo ne ide. 

 


Ovog simpatičnog glumca gledajte u seriji "Flash" u kojoj utjelovljuje lik Barryja Allena koji je imao samo 11 godina kad mu je majka poginula u bizarnoj i strašnoj nesreći, a otac nepravedno osuđen za njezino ubojstvo.

 

 

Grant Gustin, rođen i odrastao u Norfolku u saveznoj državi Virginiji, uvijek je uživao nastupati. Kao srednjoškolac pohađao je prestižni program Governor’s School for the Arts gdje je nastupio u mjuziklima Cabaret, All Shook Up i Mala trgovina užasa. Nakon završetka srednje škole Gustin je primljen na BFA Music Theatre Program na Elon Universityju u Sjevernoj Karolini. Na drugoj godini odlučio je otići na audiciju za broadwaysku Priču sa zapadne strane u kojoj je dobio ulogu Baby Johna i proputovao cijelu zemlju nastupivši u više od 400 izvedbi. 

Izvor: Instagram/ Grant Gustin

 

Seriju "Flash" gledajte od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju