Ova kriminalistička serija je zbog svoje iznimne popularnosti te popularnosti glavnog protagonista, psa Rexa, dosad doživjela preko četrnaest sezona!

 Od 2007. godine serija je producirana u Italiji, gdje je također doživjela veliku popularnost. Radnja serije smještena je u Rimu, a Rex i dalje je omiljeni član kriminalističkog odjela, koji sve zadivljuje svojom inteligencijom i jedinstvenim sposobnostima. Za ulogu psa Rexa izmjenjivalo se nekoliko pasa. Do 2000. godine Rexa je glumio pas Reginald von Ravenhorst, kojeg je zamijenio Rhett Butler, zatim američki pas Henry, a u ovoj sezoni glumi ga pas Aki.

Marco Terzani i Rex od samog su početka na istoj valnoj duljini. Usprkos njegovu prodornom pogledu, Marco ne zastrašuje osumnjičenike niti im prijeti, već ostavlja dojam da nastoji shvatiti njihova razmišljanja i postupke. Njegova boksačka vreća održava ga u vrhunskoj formi, što je neophodno za učestalu akciju i potjere u kojima sudjeluje, a ne odmaže ni dojmu koji ostavlja na žene iz svoje okoline.

Francesco Arca talijanski je glumac rođen 19. studenoga 1979. godine u Sieni. Televizijskoj publici poznat je po ulogama u brojnim serijama kao što su 'Čarolija', 'Karabinjeri – žena na zadatku' i 'Don Matteo', a na velikome platnu glumio je u talijanskim hit-filmovima 'Allacciate le cinture' i ' Ho sposato uno sbirro'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju