Serija prati rad odjela kriminalne policije, točnije odjel za umorstva (Mordkommission) u kojem njemački ovčar Rex ima veliku ulogu.

Kriminalistička kultna serija, koja prati odvažnog policijskog psa Rexa nastavlja rješavati zločine i u šestoj sezoni. Serija prati rad odjela kriminalne policije, točnije odjel za umorstva (Mordkommission) u kojem njemački ovčar Rex ima veliku ulogu.
Radnja serije smještena je u Beču, gdje Rex nastavlja oduševljavati svojom inteligencijom i sposobnošću.

Do 2000. godine Rexa je glumio pas Reginald von Ravenhorst, a i u samoj seriji dalo se naslutiti da je to zapravo Rexovo 'pravo' ime. Reginalda je zamijenio Rhett Butler, a u najnovijem izdanju iz 2008. glumi ga američki pas Henry. Originalna postava doživjela je brojne izmjene, pa je tako Dr. Leo Graf ostao njezin jedini član. Serija je zbog svoje iznimne popularnosti doživjela čak dvanaest sezona. Od 2007.godine serija je producirana u Italiji, gdje je također doživjela veliku popularnost.

U šestoj sezoni inspektor Brandtneri i njegov ljubimac susrest će se s raznim zločinima. Tako će rješavati umorstva serijskog ubojice te razne druge zločine poput umorstva rasnog konja, nestanka mlade djevojke i umorstvo pop pjevačice. Rex će naravno u svemu biti i dalje dodatan par ušiju i očiju svoje tima koji čine Alexander Brandtner, Christian Böck te Dr. Leo Graf.

 

Kriminalističku seriju 'Inspektor Rex' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju