Informer je emisija koja informira, propituje i analizira aktualne gospodarske teme. Magazin donosi priče i s područja mikro malih i srednjih poduzeća, novih tehnologija, ali i startup scene koja je unatrag nekoliko godina doživjela svoj veliki boom u Hrvatskoj.

1. sezona, epizoda 196

Možda padaju kamate, ali bankarske naknade uglavnom imaju trend rasta. No tehnologija i tu miješa karte. Zaobilazeći sve nedostatke banaka i uz nemjerljivo niže naknade, Fintech tvrtke nepovratno mijenjaju način na koji plaćamo, šaljemo ili primamo novac. Riječ je o aplikacijama dostupnima i za Hrvate koji, iako preferiraju gotovinu, sve više koriste online fintech platforme.
Bankarsko se tržište, hoće-neće, mora mijenjati, jedino naš javni sektor pokazuje zavidnu otpornost mijenama. No, nije to hrvatska posebnost, stoga većina vlada na strateškim transformacijama angažira konzultante. Zagrepčanin rođenjem, i kozmopolit prema mjestu življenja i rada, Amadeo Watkins konzultant je bogatoga iskustva upravo na poslovima transformacije javne i državne uprave, lidershipa i vodstva, i u Informeru doznajte što preporučuje za hrvatski slučaj.
Šareni materijali, uzorci stripa na suknjama, duhovitost i optimizam čine ono po čemu je prepoznatljiv modni dizajner Zoran Aragović. Osim o neizostavnoj modi s ekipom Informera razgovarao je o tome kako se probiti i opstati na tržištu, može li se zaraditi u dizajnerskoj branši, a otkrio je i na što troši zarađeno te tko je najbolje odjeven na našoj političkoj sceni.

Emisiju 'Informer' pratite nedjeljom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju