Informer je emisija koja informira, propituje i analizira aktualne gospodarske teme. Magazin donosi priče i s područja mikro malih i srednjih poduzeća, novih tehnologija, ali i startup scene koja je unatrag nekoliko godina doživjela svoj veliki boom u Hrvatskoj.

1. sezona, epizoda 192

Urednica gospodarske emisije je Gordana Gelenčer, novinarka s više od dvadeset godina novinarskog iskustva. Gordana se specijalizirala za teme s područja makroekonomije i financija kao što su tržište kapitala, BDP, monetarna politika i brojne druge.

Emisija Informer osim zanimljivih novinarskih reportaža o aktualnim društvenim i gospodarskim pitanjima Hrvatske, donosi i osvrte političkih predstavnika i ekonomskih stručnjaka donoseći priču iz svake perspektive.

Infomer je interaktivna emisija koja teme i zanimljive priče hrvatskog društva obrađuje i kroz komunikaciju sa samim gledateljima, pa tako svatko tko ima kvalitetnu poduzetničku priču ili problem s kojim se susreće u poslu, može podijeliti s redakcijom Informera na info@headline-product.hr.

Emisiju 'Informer' pratite nedjeljom u popodnevnom terminu na Doma TV-u! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju