Ilfenesh Haderu, etiopsko-američku glumicu, možete gledati u seriji "Iluzija zločina" na Doma TV-u!

Simpatična, talentirana i besprijekorno lijepa, Ilfenesh Hadera, osvojila je sve televizijskim i filmskim ulogama koje uključuju Paramountov film snimljen prema kultnoj seriji Spasilačka služba u kojem je Hadera igrala Stephanie Holden uz bok Dwayneu „The Rocku“ Johnsonu, Zacu Efronu i Priyanki Chopri te Netflixovu seriju Spikea Leeja She's Gotta HaveIt.

 

 

Hadera je glumila u Showtimeovoj hit-seriji Milijarde, Netflixovoj seriji nagrađenoj Emmyjem Master of None s Azizom Ansarijem, nagrađivanoj HBO-ovoj miniseriji Show Me A Hero u režiji Paula Haggisa s Oscarom Isaacom u glavnoj ulozi. Gledali smo je još i u filmu Spikea Leeja Chiraq sa Samuelom L. Jacksonom i Oldboyu s Joshem Brolinom. 

 

 

 

Ovu zanosnu ljepotice možete gledati u seriji "Iluzija zločina" na Doma TV-u u kojoj utjelovljuje FBI agenticu Kay Daniels. Glumica je na svom Instagram profilu objavila i video s premijere serije.

 

'Iluzija Zločina' uzbudljiva je kriminalistička dramska serija koja povezuje FBI-evu kontrašpijunažu s neshvaćenim svijetom magije i obmane.

Zajedno sa svojim zakulisnim timom za iluzije, koji čine producentica Dina, ekscentrični inženjer Gunter i ulični mađioničar Jordan Kwon, iznimno šarmantni Black udružit će se s agentima FBI-a Kay Daniels, Mikeom Alvarezom i Janet Deakins i postati prvi svjetski iluzionist konzultant, a pomažući Vladi riješiti zločine koji prkose objašnjenju uhvatit će zločince i špijune rabeći bezvremensku umjetnost magije, obmane i iluzije.

Ilfenesh Hadera (Foto: Instagram)

 

Seriju "Iluzija zločina" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju