Komedija 'Smrt na sprovodu' prikazuje urnebesan dan u životu američke obitelji.

U režiji Neila LaButea, 'Smrt na sprovodu' prikazuje urnebesan dan u životu američke obitelji koja se okupila na pogrebu voljenog oca i supruga.

 

Aaronov i Ryanov otac je preminuo te je njihova brojna obitelj došla na karmine. Situacija na groblju postaje kaotična kada do izražaja dođu osobni problemi ožalošćenih. Može li ovo biti pristojan pogreb ili će postati još neorganiziraniji?

Kako se ožalošćeni okupljaju, tako dolazi do šokantnih otkrića, groznih vrijeđanja, opakih prijetnji, ucjena te pogrešno adresiranog leša. Sve to stvara ubojito strašan nered.

Ima odličnu glumačku postavu koju čine Chris Rock, Martin Lawrence, Keith David,Peter Dinklage, Loretta Devine, Ron Glass, Columbus Short...Film je remake istoimenoga britanskog filma iz 2007. godine.

Peter Dinklage imao je istu ulogu samo s drugačijim imenima u obje verzije filma (Peter u originalnoj, onoj iz 2007. a u ovoj Frank).

Video igrica koju u filmu Columbus Short, točnije Jeff, igra u jednoj od scena je Uncharted: Drake's Fortune na Play Stationu 3. 

Neki od glumaca iz filma već ranije su se zajedno pojavili u filmovima:

-Peter Dinklage i James Marsden bili su zajedno u filmu 'X-Men: Days of Future Past' (2014).
-Zoe Saldana i Columbus Short pojavili su se u 'Losers together' (2010).
-Martin Lawrence i Luke Wilson glumili su u 'Blue Streak' (1999).
-Chris Rock i Martin Lawrence pojavili su se u filmu 'Boomerang' (1992).

Film 'Smrt na sprovodu' ne propustite pogledati u subotu u večernjem treminu na Doma TV-u! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju