Američki marinac postaje najtraženiji čovjek!

Napeti akcijski triler „Najtraženiji“ redatelja Davida Hogana prikovat će vas za male ekrane. Priča je to o marincu američkih vojnih snaga koji je lažno optužen za ubojstvo višeg časnika. Kako bi iskoristili njegove vojničke sposobnosti, smještaju mu te nude posao u tajnom odredu ubojica. Međutim, stvari pođu po krivu i on uskoro postaje najtraženiji čovjek u Americi.

Marinca američkih vojnih snaga utjelovljuje Keenen Ivory Desuma Wayans, poznati komičar, filmski producet i glumac. Ovaj svestrani komičar režirao je prvi i drugi dio poznate „strašne“ komedije Mrak film, također je sudjelovao i u režiranju Eddie Murphy’s Raw, Hollywood Shuffle te mnogih drugih holivudskih filmova. Osim što se pokazao kao vješti znalac filmske industrije, dobio je i nagradu Emmy s kojom je pokazao kako u malom prstu ima televizijsku produkciju.

Neke od zanimljivosti iz života Keenena Ivoryja su vezane za njegov zdrav način života, naime on svoje veganstvo aktivno propagira u javnosti. Komičar je vegan već dugi niz godina i smatra da trebamo živjeti u potpunosti u skladu s prirodom. Keenena se u jednom intervjuu osvrnuo i na svoju poslovnu karijeru te izjavio kako većina umjetnika svoju bol prekriva stvaranjem djela. Kazao je kako su njegove najbolje ispričane i napisane komične situacije nastale iz boli koju je, parodirajući, preokrenuo u pozitivnom smjeru.

 

Napeti triler "Najtraženiji" pogledajte u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju