Teški kriminalistički slučajevi čekaju Gibbsa i ekipu

U šestoj sezoni vrhunski tim specijalnih agenata upustit će se u niz avantura rješavajući brojne intrigantne slučajeve. U misiji otkrivanja zločinaca u gostujućim ulogama timu Navy CIS pridružile su se dodatne glumačke snage poput Chrisa O'Donnella, Lancea Henriksena, Antonia Sabata Jr., te pokojne hrvatske glumice Mire Furlan.

Kao gostujuća glumica u šestoj sezoni serije. Mira je utjeloviila zagonetnu Dinu Risi koja pomaže timu pri otkrivanju zločina u pustinji.

Glumica Cota de Pablo je 2009. godine nominirana za najbolju sporednu ulogu, a njen lik Ziva David će u novim nastavcima biti rastrgana između svog privatnog života i odanosti koju osjeća prema timu. Nova sezona otkrit će velike tajne iz prošlosti šefa tima Gibbsa kada istraga umorstva krene u smjeru njegovog rodnog grada.

Tim Navy CIS-a će se uplesti i u opasan svijet politike Washingtona kada senator zamoli Gibbsa da mu pomogne u rješavanju ubojstva mlade pomorske činovnice. Osim šefovih tajni i medicinski vještak dr. Donalda Mallarda 'Ducky' naći će se u središtu pozornosti. Naime, nakon što će biti napadnut na mjestu zločina, njegovi kolege će otkriti uznemirujuće podatke o doktorovoj prošlosti.

Slučaj umorstva primorat će Gibbsa i Tonyja Dinozzu da posjete pustinju gdje će se susresti sa šerifom Clayom Boydom (Lance Henriksen) i tajnovitom Dinom Risi (Mira Furlan). Tony će primorati Zivu da mu otkrije sve o svom odnosu s agentom Mossada Michaelom Rivkininom (Merik Tadros). Tim će se tada suočiti i s finalnim izazovom te će otputovati u Izrael, gdje će lijepa Ziva predstaviti svog oca, zagonetnog i moćnog čelnika Mossada Elija Davida (Michael Nouri).

U prošloj sezoni nakon ubojstva bivšega člana, tim je morao pronaći ubojicu prije nego što ubiju Gibbsa. Nakon ubojstva La Grenouillea (Armand Assante) cijeli tim Navy CIS-a je bio pod istragom FBI-a. Novi nastavci donose nove zanimljive likove, ali i još teže kriminalističke slučajeve koje ovaj tim mora riješiti u što kraćem roku.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju