Slučaj za detektive koji je šokirao sve!

Za vrijeme međunarodnog incidenta u prostoriji za pranje u Bijeloj kući pronađeno je beživotno tijelo mlade zaposlenice.

Detektiv odjela za umorstva Harlan Regis (Wesley Snipes) pozvan je da istraži ubojstvo, no kada preuzme slučaj shvati da je Tajna služba uzela sve dokaze kako bi provela vlastitu istragu. Frustrirani Regis sumnja na zataškavanje i zatraži pomoć agentice Tajne službe Nine Chance (Diane Lane).

Nina i Regis ubrzo otkrivaju tko se nalazi iza urote vezane za ubojstvo mlade zaposlenice. Glavne uloge detektiva pripale su Wesleyju Snipesu, koji je zamijenio je Brucea Willisa u glavnoj ulozi nakon što se ovaj povukao, i Diane Lane.

Originalni naziv filma glasi 'Murder at 1600' referirajući se na adresu 1600 Pennsylvania Avenue, što je adresa Bijele kuće.

U filmu se spominju američki predsjednici John F. Kennedy, George Washington, Abraham Lincoln, Theodore Roosevelt i Dwight D. Eisenhower, a službe koje se navode su FBI, Nacionalna agencija za sigurnost i Američka tajna služba.

Iako su scene snimane u Washingtonu, većina se snimala u Torontu i okolnim mjestima u Ontariju. Filmska je ekipa nekoliko puta posjećivala Bijelu kuću kako bi scenograf Nelson Coates što vjernije dočarao interijer.

Film "Ubojstvo u bijeloj kući" ne propustite ove nedjelje u večernjem terminu na Domi TV.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju