Za mnoge su predgrađa komadići raja, no za Tessu ono predstavlja inačicu pakla

Predgrađe je za mnoge raj na zemlji – prekrasno uređeni travnjaci, savršeni domovi, operirani nosovi, široki, lažni osmijesi i prskalice koje se aktiviraju svaki dan u isto vrijeme. I ne zaboravimo na utakmice srednjoškolskih momčadi sa savršeno uvježbanim navijačicama! Usprkos tome, predgrađe za jednu tinejdžericu koja se doselila iz New Yorka predstavlja osobni pakao.

Zaboravite na obično čistilište – ovo je čistilište u predgrađu. Barem se tako učinilo 16-godišnjoj Tessi Altman (Jane Levy) kada se morala preseliti s ocem, arhitektom Georgeom Altmanom (Jeremy Sisto) iz njujorškog stana u sve samo ne urbani gradić Chatswin. Međutim, Tessa i George nakon nekog su vremena shvatili da predgrađe i nije tako strašno mjesto za život… ako ga se sagleda iz drugačijeg kuta.

Tessa i George odmah su po dolasku privukli pažnju pretjerano susretljivih susjeda, među kojima su ljubiteljica solarija Dallas (Cheryl Hines), kojoj George predstavlja tihu patnju, te Sheila i Fred Shay (Chris Parnell i Ana Gasteyer) koji vole pretjerati s božićnim ukrasima oko kuće i bezuvjetnom potporom svojemu sinu Ryanu (Parker Young). Tessa se čak uspije sprijateljiti s njihovom kćerkom Lisom (Allie Grant) koja je potpuna suprotnost svojih roditelja, iako nose iste gene.

Na početku treće sezone, nakon što je Tessina mama nestala, George pokušava iznova učvrstiti svoj odnos s Tessom uz pomoć novog psa. Kada Sheila otkrije da Chatswinom slobodno šeće neki pas, posvećuje se naumu da nađe tog četveronožnog demona pa Tessa i George moraju zaštititi psa. U međuvremenu, Dalia prezrivo izbjegava svoju mamu Dallas zato što je prekinula s "taticom Altmanom".

U ovoj sezoni George i Tessa ipak se još slabije uklapaju u idilični Chatswin. George se ponovno trudi biti dobar samohrani otac nakon burnog raskida s Dallas. Nakon što ju je na početku 4. razreda srednje škole napustila majka, Tessu više i ne zanima da se uklopi u društvo. Ona i George ponovno nastoje živjeti s hordama iz predgrađa a da im pritom ne pripadaju. No, magnetičnost Chatswina jača je nego što su slutili.



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju