Više od 80 kaskadera sudjelovalo je u snimanju

Clint Eastwood i Charlie Sheen zasigurno su imali kaskadere za svoje opasne scene, a ako se njihov ukupan broj usporedi s brojem glumaca, gotovo je svatko imao svoga kaskadera

Snimanje ove kriminalističke akcije, srećom, nije donijelo žrtve. No, Charlie Sheen je tijekom pauze nažalost svjedočio smrti čistača prozora koji je nesretno pao s nebodera.

Cijenjeni holivudski glumac i redatelj Clint Eastwood, itekako svjestan koliko je tražen, uvjetovao je Warner Bros studio da će snimati ovaj film samo ako mu odobre vlastiti filmski projekt. 

U filmu "Gušter" narednik Nick Pulovski (Clint Eastwood) i njegov partner dobili su zadatak da unište zločinačko carstvo njemačkog prijestupnika Stroma koji se bavi krađom luksuznih automobila i njihovim rastavljanjem.

Tijekom jednog susreta sa Stromom i njegovim ljudima, koji ukradene automobile ukrcavaju u kamion, Nickov partner je ubijen. Poručnik Raymond Garcia Pulovskog povlači sa slučaja i dodjeljuje mu novog partnera, Davida Ackermana (Charlie Sheen). Protiveći se pravilima, Pulovski i Ackerman počinju istraživati slučaj Strom.

Opasnu akciju "Gušter" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju