Gorana Višnjića možete gledati u filmu "Elektkra" na Doma TV-u!

U Sjedinjenim Američkim Državama je već gotovo dvadeset godina i dijelio je set s mnogim holivudskim ikonama kao što su George Clooney, Halle Berry, Nicole Kidman, Sandra Bullock...

 

Izvor: Instagram/Goran Višnjić

U intervjuu za People Goran Višnjić je izjavio da mu je od svih kolegica s kojima se našao na setu ipak posebno mjesto zauzela prelijepa Halle Berry, dodao je da su inače privatno jako dobri prijatelji. Nadalje, Goran se osvrnuo i na svoje holivudske početke i na legendarnog Clooneyja, s kojim se prvi put sreo na setu serije "Hitna služba" - "on je jako "cool" tip", rekao je Goran i dodao da je Clooney bio prvi koji mu je prišao na setu i uputio mu lijepe riječi podrške.

Sjajnog Gorana Višnjića možete gledati u filmu "Elektra" na Doma TV-u. Nakon što je poginula pomažući Daredevilu, odvažnu Elektru Nachios (J. Garner) iz mrtvih je uskrsnuo slijepi Stick (T. Stamp), stari učitelj borilačkih vještina.

Tijekom sljedećih nekoliko godina Stick je Elektru pretvorio u izuzetno vještog plaćenog ubojicu, od čijeg imena strepe kriminalci diljem svijeta. No djevojku još uvijek progone sjećanja na djetinjstvo i traumatične trenutke otkrića mrtvog tijela njezine ubijene majke. Dok čeka dodjeljivanje novog zadatka i ime sljedeće žrtve, Elektra u susjedstvu svoje kuće na jezeru upozna šarmantnog udovca Marka Millera (G. Višnjić) i njegovu simpatičnu 13-godišnju kći Abby (K. Prout).

Film "Elektrane propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju