Nova hit serija od 7. kolovoza na Doma TV-u!

Od Erica Kripkea (Revolucija, Lovci na natprirodno), Shawna Ryana (Na rubu zakona) i producenata serije Crna lista, dolazi nam ova uzbudljiva akcijska serija u kojoj tajanstveni zločinac Flynn (Goran Višnjić) ukrade tajni vremenski stroj s namjerom da uništi Ameriku kakvu danas poznajemo mijenjajući prošlost. Jedine nade polažemo u neočekivani tim kojeg čine profesorica povijest Lucy (Abigail Spencer), vojnik Wyatt (Matt Lanter) i znanstvenik Rufus (Malcolm Barrett), a imaju zadaću pomoću prototipa vremenskog stroja otputovati u prošlost u vrijeme kritičnih događaja. I dok se trude ne utjecati na prošlost, moraju i ostati korak ispred ovog opasnog bjegunca. No može li ovaj odabrani tim razotkriti tajnu koja se krije iza svega i spriječiti uništenje prije nego što bude prekasno?

O  glumcima:

Garcia Flynn je opisan kao opasan muškarac. Vođen zapisima u dnevniku kojeg je u budućnosti napisala Lucy Preston, Flynn pokušava zaustaviti organizaciju Rittenhouse na način da izmijeni ključne događaje u povijesti, koji su Rittenhousu omogućili da dođu na vlast.

Lucy Prston je genijalna profesorica povijesti i antropologije na američkom sveučilištu Stanford. Sama sebe smatra štrebericom, jer je preskočila odlazak na maturalnu večeru budući da je radije otišla na debatno natjecanje te uopće ne žali zbog te odluke. U seriji se suočava sa zahtjevom da putuje kroz povijest kako bi osujetila plan muškarca koji želi izmijeniti tijek povijesti.

Wyatt Logan je vojnik Delta Forcea koji je poslan s Lucy Preston i Rufusom Carlinom na misiju da zaustavi Garciju Flynna kojem je namjera da izmijeni tijek povijesti. Dok su zajedno na zadatku osjećaji Wyatta prema Lucy sve su snažniji i on u više navrata pokaže koliko mu je do nje stalo.

Napete zaplete serije "Timeless" ne propustite pratiti
od 7. kolovoza na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju