Seriju "Crna lista" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u

Simpatična i lijepa glumica Megan Boone mnoge je zadivila zanimljivom ulogom Elizabeth Keen u seriji "Crna lista" koju imate priliku gledati na Doma TV-u.

 

Ono što ovu seksipilnu glumicu izdvaja od ostalih je njezina borbenost koju je pokazala i u emisiji Jimmyja Fallona. Naime, glumica je iskoristila svoje borilačke vještine i tijekom reklamnog dijela "pretukla" je Fallona, pogledajte cijelu scenu:

Sjajnu glumačku postavu s Megan Boone u ulozi prelijepe Elizabeth imate priliku gledati u seriji "Crna lista" na Doma TV-u. Ova kriminalistička drama vrti se oko tajanstvenog kriminalca koji se predaje FBI-u nudeći im svoju crnu listu i pomoć u hvatanju ljudi koje je sam godinama štitio. Genijalni kriminalac i bjegunac od zakona Red Reddington pomaže u hvatanju terorista i kriminalaca s dugog popisa najtraženijih, ali samo pod uvjetom da može surađivati s neiskusnom agenticom i profilerkom Elizabeth Keen.

 

Nakon što oprezno pristaje na njegov zahtjev, Liz shvaća da se ispod površine kriminalca krije zanimljiva osoba. Osim što je povezan sa smrću njezina oca, Red uvjerava Liz da njezin suprug Tom nije onakav kakvim se predstavlja. Nakon tog šokantnog otkrića, Elizabeth Keen rastrgana je između veze s muškarcem koji tvrdi da joj je otac i želje da pronikne kroz godine tajni i laži. U međuvremenu Red vodi Liz i FBI do najneobičnijih i najopasnijih kriminalaca.

Seriju "Crna lista" pratite od ponedjeljika do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!