Scott Foley podijelio nekoliko videa iz različitih shopping centara

Američki glumac Scott Foley podijelio je na svom Instagram profilu nekoliko videa vezanih za stanje korona virusa u Sjedinjenim Američki Državama i kako je to stanje utjecalo na shopping u velikim centrima.

 

 

Scotta Foleyja imate priliku gledati u seriji Mr. Whiskey na Doma TV-u, a vjerojatno vam je i poznat po sjajnim ulogama u dramskoj hit-seriji Skandal te hvaljenim serijama Warner Bros produkcije: Felicity, Okus krvi, Uvod u anatomiju, The Unit, A.U.S.A i Stažisti.

 

 

 

Foley je u dugometražnom filmu debitirao filmom Vrisak 3 Wesa Cravena u produkciji Dimension Films. Uslijedile su glavne uloge u filmu Below s Matthewom Davisom i nezavisnom filmu Rennie's Landing s Ethanom Embryjem i Peterom Facinellijem. 

'Whiskey Cavalier', u kojoj imate prilike gledati ovog simpatičnog glumca, dinamična je akcijska dramska serija koja prati pustolovine FBI-eva agenta Willa Chasea, bivšeg marinca i pilota helikoptera koji je završio studij poezije, a sada je jedan od najboljih agenata FBI-a. S jedne strane nevjerojatno osjećajan tip, s druge opaki vojnik, njegovo je kodno ime Whiskey Cavalier. CIA-jina operativka Francesca „Frankie“ Trowbridge potpuni je misterij. Smrtonosna zahvaljujući borilačkim vještinama i skrivenoj prošlosti, izašla je iz Langleyja i sada ima najveći postotak zarobljavanja među CIA-jinim špijunima.

Seriju "Mr. Whiskey" gledajte od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju