Vratimo se zajedno u kameno doba s avanturama urnebesne obitelji Kremenko i njihovih prijatelja.

1. sezona, epizoda 6 - 6. sijdomatv.dnevnik.hr/clanak/fred-i-barney-show---536308.htmlečnja 

Wilma kupi ljubimca psetosaura bez Fredova odobrenja, što uzrokuje bezbroj problema, posebice kada Fred pokuša patentirati recept za hranu ne znajući da je psetosaurova. U međuvremenu Dino postaje ljubomoran na ljubimca psetosaura i Fred dobiva policijsku prijavu.

1. sezona, epizoda 7 - 7. siječnja

Cijene strašno rastu, a g. Škriljevko smanjio im je plaće jer je pogrešno shvatio kad su zatražili povišicu. Fred i Barney rade razne honorarne poslove da nadoknade umanjene prihode, a pritom iz ponosa izbjegavaju da ih vidi g. Škriljevko.

1. sezona, epizoda 8 - 8. siječnja

Kako bi izbjegli odlazak na operu, Fred i Barney vode Wilmu i Betty na safari u zemlji dinosaura. No Fred nije poslušao upozorenje s oglasne ploče o zabrani izlaska iz vozila. Fred i Barney zaglave u gnijezdu pterodaktila iz kojeg pokušavaju odletjeti da bi se spasili.

1. sezona, epizoda 9 - 9. siječnja

Fred i Barney odlaze u ribolov na otok navodno opsjednut vukodlakom. No kad stignu, nevrijeme ih prisiljava da ostanu u kolibi ljubaznog starca, jedinog stanovnika otoka.

1. sezona, epizoda 10 - 10. siječnja

Fred doznaje da je naslijedio bogatstvo od plemića prema kojem je bio ljubazan dok je prerušen radio u kamenolomu. Napetost raste kad dozna da nije jedini nasljednik i da sve dobiva pobjednik natjecanja.

Neka vaše dijete ne propusti crtanu seriju 'Fred i Barney Show' od ponedjeljka do petka na Doma TV-u i neka mu bude jabadabaduuu!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju