Vrhunski akcijski naslovi koje gledamo ovog listopada na Doma TV-u

Listopad na Doma TV-u donosi spektakularno uzbuđenje za sve ljubitelje adrenalina! Filmska avantura koja započinje svakog petka, napetim trilerima, spektakularnim scenama i odvažnim junacima, zagarantirat će nezaboravne jesenske večeri u ringu originalne filmske zabave.

S prvim petkom u listopadu započet će ciklus filmova uz „Ubojice“, napeti akcijski triler u kojemu Sylvester Stallone glumi iskusnog plaćenika na rubu povlačenja iz posla, a prijetnju mu predstavlja ambiciozni ubojica Miguel Bain (Antonio Banderas). Ovaj nadareni glumački duo upotpunit će i Julianne Moore, koja postaje ključna figura u njihovoj smrtonosnoj igri. Prva subota u mjesecu donijet će dramu „Kapetan Phillips“, film snimljen prema istinitoj priči i nominiran za šest Oscara, o kapetanu Richardu Phillipsu i otmici MV Maersk Alabama, američkog teretnog broda koji je otet 2009. godine. Vikend će završiti akcijskim klasikom „Bljesak“. Bivši plaćeni ubojica za američku vladu Jack Cole (Steven Seagal) dobiva novog partnera, nekonvencionalnog Jima Campbella (Keenen Ivory Wayans). Dva policajca prisiljena su raditi zajedno kako bi riješili lanac misterioznih ubojstava.
Osim uzbudljivih akcijskih hitova, Doma TV pripremila je i malo smijeha uz komediju „Tatica se vratio“ u kojoj se Will Ferrell i Mark Wahlberg bore za titulu čvršće očinske figure. Inspirativna priča o skromnom bokseru koji dobija priliku života, stiže u nezaboravnom filmskom klasiku "Rocky". Rocky Balboa, čovjek sa velikim snovima, ali malim izgledima za uspeh, neočekivano dobiva priliku boriti se za titulu svjetskog prvaka protiv nepobjedivog Apolla Creeda. Na rasporedu je i drama „Tajna veza“ iz 2016. goidine. Izvanredna, Oscarom nagrađena ekipa među kojima su Brad Pitt, Marion Cotillard i Jared Harris, okuplja se kako bi donijela snažnu romantičnu priču o dvoje špijuna. Osim toga, Doma TV donosi dvostruku dozu avanture jer je na programu Doma TV-a predviđen akcijski film "Charlijevi anđeli" i njegov nastavak "Charlijevi anđeli 2: Punom brzinom"! U ovim spektakularnim filmovima, trojac neustrašivih i vještih detektivki bori se protiv opasnih kriminalaca, koristeći svoje jedinstvene vještine, tehnologiju i šarm kako bi zaštitile svijet. Vrhunski maraton pljački i prevara stižu u filmskim hitovima "Oceanovih 11" i "Oceanovih 12" gdje šarmantni Danny Ocean (George Clooney) okuplja ekipu najvećih prevaranata kako bi izvršili neke od najodvažnijih pljački ikada zabilježenih. Ljubitelji super-heroja moći će pogledati "Vitez tame: Povratak", posljednji nastavak trilogije koji prati povratak Brucea Waynea kao Batmana nakon osmogodišnje pauze, suočenog s novom prijetnjom u obliku nemilosrdnog teroriste Banea koji planira uništiti Gotham.

Spremite se za uživanje u jesenskoj filmskoj avanturi jer vikendi na Doma TV-u nikada nisu bili bolji!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju