Angelina Jolie pristala glumiti u filmu zbog ljubavi prema automobilima

Atraktivan akcijski triler u produkciji specijalista za takve projekte Jerryja Bruckheimera i režiji Dominica Sene, najpoznatijeg po nekad popularnom trileru "Kalifornija" koji je stekao i kultni status.

 

Calitri zarobi Kipa i šalje poruku njegovom starijem bratu Randallu zvanom Memphis, legendarnom kradljivcu automobila koji je prije šest godina 'otišao u mirovinu', da bratov život može spasiti samo tako da u roku od jedne noći ukrade pedeset automobila i isporuči ih njemu.

 

Memphis nema izbora te okuplja svoju staru bandu vrhunskih kradljivaca i mehaničara, no na tragu mu je iskusni policijski detektiv Castlebeck...

Osim vrhunske produkcije i spektakularnih scena automobilskih potjera, dodatna atrakcija je i prvorazredna glumačka ekipa u rasponu od megazvijezda Nicolasa Cagea i Angeline Jolie preko ambicioznih mladih snaga poput Giovannija Ribisija i Christophera Ecclestona do jednog od prvaka afroameričkog glumišta Delroya Lindoa i veterana Roberta Duvalla.

 

Automobilske akcije u filmu ne nedostaje, a finalna se potjera nije unaprijed uvježbavala, nego su glumci većinu improvizirali. Nicolas Cage bez kaskadera snimio je većinu svojih scena vožnje u filmu, a svoje je znanje potvrdio i u nekoliko američkih škola koje su ga pripremile za film. 

Nakon što su snimanja završila, Cageu je brza vožnja postala hobi. Iz ljubavi prema automobilima sudjelovanje u filmu prihvatila je i Angelina Jolie. Donosimo vam napetu filmsku akciju koja je okupila troje Oskarovaca  - Angelinu Jolie, Nicolasa Cagea i Roberta Duvalla.

Adrenalinski užitak filma 'Nestali za 60 sekundi' ne propustite doživjeti u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju