Bilježnica, Cura na zadatku, Vitez tame i mnogi drugi!

U mjesecu ljubavi program Doma TV-a emitira filmske naslove prilagođene svakom ukusu - od romantičnih do akcijskih. Ne propustite zato pratiti filmove poput Bilježnice, Cure na zadatku, Viteza tame, Čuvara zakona i mnogih drugih. 

Bilježnica

Četrdesetih godina prošlog stoljeća imućna obitelj Hamilton te njihova 17-godišnja kći Alie (Rachel McAdams) dolaze na odmor u ljetnikovac u malenom mjestu. Lokalnom dečku Noahu Calhounu (Ryan Goslin) Alie odmah zapne za oko. Njezin osmijeh osvoji ga već pri prvom susretu te ju poziva na spoj. Početak je to prave ljetne romanse i svega što ide s tim. Noah je siromašan dečko iz radničke klase, zaposlen u drvnoj industriji, što se neće svidjeti Alienim roditeljima koji se žestoko protive ovoj vezi. Kao i svaka ljetna ljubav i ova brzo završava te se Alie najesen vraća kući u New York. Prije nego što će otići u rat, Noah piše Alie, no sva pisma završavaju u rukama Alieine majke… Film je 2005. godine osvojio nagrade BMI, MTV Movie, Golden Satellite. Ukupno film je osvojio sedam nagrada Teen Choice.

Cura na zadatku

Jedina ozbiljna kandidatkinja za zadatak jest prgava i pomalo muškobanjasta Gracie Hart (Sandra Bullock). Gracie se predstavlja kao Miss New Jerseya, a cijeli tim predvodi veliki zavodnik Eric Matthews (Benjamin Bratt), koji ne uspijeva ostati imun na njezine, drugima nevidljive, čari. Organizatori izbora Kathy Morningside (Candice Bergen) i Stan Fields (William Shatner) isprva su zgroženi idejom o nastupu nesofisticirane agentice, ali situaciju pokušaju riješiti angažiranjem iskusnog Victora Mellinga (Michael Caine), koji bi Gracie trebao preobraziti u legitimnu kandidatkinju.

Batman: Početak

Osmogodišnji Bruce Wayne je pao u jamu na imanju svojih bogatih roditelja gdje su ga napali rojevi šišmiša. Od tada ga progoni strah od šišmiša, a doživi i veliku tragediju kada pljačkaš pred njim ubije njegovu majku i oca, najbogatijeg čovjeka u Gotham Cityju. Kad odraste, Bruce (Christian Bale) pokuša ubiti toga pljačkaša, ali ne uspije. Stoga odluči upoznati svijet kriminala i kriminalce, a nevolje koje doživljava u svjetskom podzemlju dovedu ga u jedan azijski zatvor, odakle ga izbavi tajanstveni Henri Ducard (Liam Neeson), savjetujući ga da ode u snježne planine mističnom učitelju Ra's Al Ghul (K. Watanabe). Bruce dolazi učitelju i savladava tajne borilačkih vještina, no odbije svoju novu moć upotrijebiti za uništenje Gotham Cityja, što od njega traži Ra's Al Ghul.

Vitez tame

Nastavak hit filma ´Batman: Početak´ donosi nam novo uzbudljivo poglavlje u životu Brucea Wayna i njegovog alter ega, Batmana. Uz pomoć poručnika (Jim Gordon) te tužioca (Harvey Dent), Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. Suradnja rezultira uspjesima, ali tim uskoro postaje lovina kralja kaosa. Konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah. Ima jedan cilj - zauvijek se riješiti zaštitnika grada i od Gothama napraviti grad zločina.

Čuvari zakona

Savezni šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) u potrazi je za bjeguncem, osumnjičenikom za dvostruko ubojstvo. Nakon pada aviona koji je prevozio zatvorenike u rijeku Ohio, Mark Sheridan (Wesley Snipes) iskorištava priliku te bježi. Bjegunac je zapravo bivši tajni agent koji sada postaje najtraženija pokretna meta u državi. Gerard kreće u lov za Sheridanom i obavezuje se da će tajanstvenog bjegunca privesti pravdi. S Gerardom i FBI –em kojeg predvodi John Royce (Robert Downey Jr.) za petama bivši agent mora saznati i tko je pravi ubojica kako bi dokazao svoju nevinost prije nego ga specijalni tim čuvara zakona ne uhvati. Gerard polako saznaje istinu tko je čovjek kojeg lovi, ali i Sheridan je sve bliži pravom krivcu za ubojstvo zbog kojeg je bio zatvoren.

Ne propustite filmove u veljači na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju