Manchester pokraj mora, U naručju vještice, S.W.A.T, Igra novca i mnogi drugi

Doma TV i ovaj mjesec svaki vikend nudi pregršt filmova s vrhunskim postavama među kojima će svatko pronaći ono što voli. "Manchester pokraj mora" oduševit će svakog ljubitelja drame, a neki bi zbog ovog filma to mogli i postati. Ako se pak želite nasmijati, tu je za vas romantična komedija "U naručju vještice". Volite li više trilere, svakako ne propustite "S.W.A.T" ili "Igra novca" čija će vas kriminalistička priča zadržati za naslonjače. 

Manchester pokraj mora

Nakon smrti starijeg brata Joea (Kyle Chandler), Lee Chandler (Casey Affleck) šokiran je saznanjem da ga je Joe proglasio jedinim skrbnikom svog nećaka Patricka (Lucas Hedges). Uzevši slobodne dane s posla, Lee se nevoljko vraća u svoj rodni grad kako bi se brinuo za Patricka, živahnog 16-godišnjaka. Prisiljen je suočiti se s prošlošću koja ga je odvojila od supruge Randi (Michelle Williams) i zajednice u kojoj je rođen i odrastao. Povezani čovjekom koji je držao njihovu obitelj na okupu, Lee i Patrick bore se kako bi se prilagodili svijetu bez njega.

U naručju vještice 

U kalifornijskoj dolini San Fernando Isabel Bigelow (Nicole Kidman) želi nanovo otkriti samu sebe. Inače naivna i dobronamjerna vještica odlučna je u namjeri da se odrekne svojih nadnaravnih moći i želi živjeti normalnim životom. Istovremeno, na drugoj strani grada, Jack Wyatt (Will Ferrell), šarmantni glumac želi oživjeti svoju karijeru. Za oko mu zapne nova verzija omiljene komedije iz 1960.godine naziva 'U naručju vještice'. Uloga Darrina u toj komediji za Jacka se čini kao idealna te se nada da će ga ponovno vinuti u nebesa glumačkog svijeta...

S.W.A.T.

Jim (Collin Farrell) je bivši član specijalne jedinice kojeg su degradirali nakon što je prilikom jedne pogrešne odluke uprskao rješavanje talačke krize. Jim dobije novu priliku za dokazivanje kada Dan Harrelson (Samuel L. Jackson), novi zapovjednik jedinice, dobije zadatak da okupi i obuči pet najboljih policajaca koji će raditi u specijalnoj jedinici S.W.A.T. Ostali članovi ekipe su Deacon Deke Kaye (James Todd Smith, poznatiji kao LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez) i Michael Boxer (Brian Van Holt). Nakon nekoliko tjedana zahtjevnog treninga, nova jedinica se baca na posao. 

Igra novca 

Lee Gates bombastični je televizijski voditelj kojeg je njegova vlastita popularna emisija o financijama pretvorila u praktički čudotvorca Wall Streeta. Međutim nakon što svima preporuči kupnju visoko-tehnoloških dionica koje misteriozno propadnu, bijesni investitor dolazi u studio i uživo pred kamerama kao taoce uzima Gatesa i ekipu iza kamere predvođenu vrhunskom producenticom Patty Fenn. Dok se sve odvija u pravom vremenu, Gates i Fenn moraju pronaći način kako preživjeti i istovremeno razotkriti istinu iza velike laži koju krije igra novca.

Ne propustite filmove u travnju na Doma TV-u!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju