Za svakoga ponešto – Legenda o Zorrou, Međunarodna prijevara i Troja samo su neki od naslova

Ni u lipnju filmski naslovi na Doma TV-u nisu ništa manje intrigantni i raznoliki – bez obzira na to jeste li ljubitelji zabavnih akcija i avantura, napetih drama ili pak ekranizacija povijesnih događaja, zasigurno ćete pronaći nešto za sebe!

Pripremite se za akciju uz "Dugo poluvrijeme Billyja Lynna", "Smrtonosnu pošiljku", "7 sekundi"... Ako su vam pak draži trileri, ne propustite pogledati "Mjesto udara". Prisjetite se i slavnih povijesnih ličnosti uz filmove "Prvi vitez" i "Troja", a nakon toga opustite se uz napetu komediju "Mortdecai".

Dugo poluvrijeme Billyja Lynna

Film je ispričan iz gledišta 19-godišnjeg vojnika Billyja Lynna (Joe Alwyn) koji, zajedno sa svojim suborcima iz odreda Bravo, postaje junak nakon teške bitke u Iraku i privremeno se vraća kući na pobjedničku turneju. Kroz flashbackove koji kulminiraju spektakularnim poluvremenom na utakmici footballa na Dan zahvalnosti, film otkriva što se zapravo dogodilo s odredom – suprotstavljajući realnosti rata s američkim percepcijama.

Troja

U staroj Grčkoj strast između najpoznatijih ljubavnika u književnosti, trojanskog princa Parisa (Orlando Bloom) i spartanske kraljice Helene (Diane Kruger), počinje rat koji će uništiti jednu civilizaciju. Kada Paris odvede Helenu od njezina muža kralja Menelaja (Brendan Gleeson), on to prihvaća kao neoprostivu uvredu. Obiteljski ponos nalaže da je uvreda za Menelaja uvreda i za njegova brata Agamemnona (Brian Cox), moćnoga kralja Mikene koji ubrzo ujedini mnoga grčka plemena kako bi vratili Helenu iz Troje i obranili Menelajevu čast. Obzidani grad pod vodstvom kralja Prijama (Peter O’toole) i zaštitom moćnog Hektora (Eric Bana) neosvojiva je tvrđava. Samo je jedan čovjek ključan za osvajanje Troje – Ahilej (Brad Pitt), najveći živući ratnik.

Legenda o Zorrou

Nekoliko godina nakon prethodne pustolovine Alejandro (Antonio Banderas) i Elena (Catherine Zeta-Jones) žive u braku i imaju desetogodišnjega sina Joaquina (Adrian Alonso). Iako se Alejandro i dalje koristi maskom Zorroa kako bi štitio siromašne i nemoćne od pohlepe njihovih gospodara, rastrgan je između dužnosti i želje za normalnim životom. Ponovno ga čeka borba kada planove da Kalifornija postane 31. država SAD-a ugrozi zločinačka urota skupine moćnih veleposjednika.

Potraga za srećom

Nakon financijskog sloma Chrisa Gardnera (Will Smith) i 5-ogodišnjeg sinčića Christophera (Jaden Smith) ostavlja njihova supruga i majka da se snalaze sami. Chrisu sada ne preostaje ništa drugo nego da pronađe bolje plaćeni posao, a za to vrijeme pristaje sudjelovati u programu uspješne brokerske tvrtke, s nadom da će mu to naposlijetku donijeti siguran i dobro plaćeni posao.

Mortdecai

Snimljena prema popularnoj knjizi Kyrila Bonfigliolija, priča prati trgovca umjetninama Charlesa Mortdecaija (Johnny Depp) na njegovom putovanju svijetom u potrazi za ukradenom slikom koja sadrži kod tajnog bankovnog sefa punog nacističkog zlata. Misija na koju je krenuo naići će na nerazumijevanje njegove supruge, razljutit će Ruse, unervoziti britanske tajne služe, ali i zbuniti brojne međunarodne teroriste.

Ne propustite filmove u lipnju na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju