Udobno se smjestite i spremite se za pravi spektakl!

Dobra doza akcije i adrenalina ne očekuje vas samo na velikim filmskim platnima – Doma TV donosi napete akcijske filmove koji će vas svakog vikenda zabavljati na malim ekranima u udobnosti vašeg doma!

Neke od filmskih naslova koje smo za vas pripremili i ovog studenog pogledajte u nastavku:

Osveta

Vođa ljevičarske kolumbijske gerile, nemilosrdni Claudio Perrini (Cliff Curtis), organizirao je teroristički bombaški napad u Los Angelesu. Prilikom napada poginule su nevine žrtve, među kojima su supruga i sinčić vatrogasca Gordyja Brewera (Arnold Schwarzenegger). Brewer se nakon te tragedije odluči osvetiti počiniteljima. Čim sazna tko je odgovoran za smrt njegovih najdražih, putuje u Kolumbiju. Tamo padne u ruke Perrinijevim gerilcima, međutim, neočekivanog saveznika dobiva u Perrinijevoj supruzi Seleni (Francesca Neri) koja mu omogući bijeg.

Otmica metroa 123

Film je adaptacija istoimenog romana Mortona Freedgooda iz 1973. u kojem naoružani muškarci otmu podzemni vlak u njujorškom metrou i zadrže putnike kao taoce, a zauzvrat zahtijevaju novac. Uobičajeni radni dan njujorškog dispečera Waltera Garbera (Denzel Washington) tako se pretvara u napeto suočavanje s opasnim zločincem koji stoji iza cijele otmice.

Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana

Nastavak izuzetno uspješnog originala prati život agentice FBI-a Gracie Hart (Sandra Bullock), nedugo nakon što je uspješno uklonila prijetnju na izboru za "Miss SAD-a" dok je bila na tajnom zadatku kao jedna od natjecateljica. Kad njezinu prijateljicu i pobjednicu izbora ljepote Cheryl (Heather Burns) i voditelja Stana (William Shatner) otmu u Las Vegasu, Gracie ponovno kreće u akciju spašavanja. Dolazi u sukob s vodećim ljudima FBI-a koji ne žele riskirati i izgubiti svoju vrijednu maskotu te se boje da više nije dorasla zadatku.

Prljavi igraju prljavo

Negdje u Los Angelesu, gradu uništenih snova, ubijena je striptizeta (Halle Berry). Privatni detektiv (Bruce Willis) kojeg je unajmila i njezin bivši dečko, nogometaš (Damon Wayans) odlučni su u tome da pronađu ubojicu, ako prije ne ubiju jedan drugoga. No, što dublje kopaju, sve se dublje uvaljuju u mrežu ucjena i političke korupcije skrivene ispod paravana profesionalnog nogometa.

Ove, ali i mnoge druge filmove ne propustite svakog vikenda u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju