Saznajte zašto danas izgleda neprepoznatljivo...

Li Lianjie jedno je najpoznatijih lica borilačkih filmova, no svima je poznat pod umjetničkim imenom Jet Li. Od filmova s borilačkim vještinama u 80-ima i 90-ima pa sve do modernih franšiza poput filma "Plaćenici", Li je bio akcijska zvijezda otkad i postoje sami moderni akcijski filmovi.

Međutim, njegovi obožavatelji poludjeli su kad su vidjeli viralnu fotografiju glumca. Naime, Li je na toj fotografiji neprepoznatljiv. Rođen 1963., majstor borilačkih vještina navršio je 55 godina kada je fotografija objavljena, no mnogi bi pomislili da je čak 20 ili 30 godina stariji. 

Evo razloga zašto Jet Li tako izgleda: glumac se u to vrijeme djelomično povukao s hollywoodske scene jer mu je dijagnosticirana hipertireoza. Kad je obzanio da boluje od ove bolesti štitnjače, nije bio siguran hoće li se ikada vratiti na filmske setove. Iako su se nakon toga obožavatelji smirili, ova je fotografija uzrokovala pomutnju. Ipak, kako je poručio njegov menadžer, nema razloga za brigu. Hipertireoza nije neizlječiva bolest. Glumac se s njom nosi već više od deset godina i tek je odnedavno uvelike promijenio stil života.

Ono po čemu ćemo ga zasigurno pamtiti je i film "Od kolijevke pa do groba" napravljen u suradnji s popularnim reperom DMX-om.

Vođa iskusnih i spretnih uličnih kriminalaca Anthony Fait (DMX) sukobljava se s tajvanskim detektivom Suom (Jet Li). No, obojica shvate da imaju zajedničkog neprijatelja te se odlučuju udružiti, unatoč negodovanjima svojih kolega. Naime, dvostruki agent kojeg Su traži oteo je Faitovu kćer, za čiju zamjenu traži pošiljku crnih dijamanata koju je Fait ukrao sa svojom bandom. Fait i Su ubrzo shvaćaju da je riječ o dijamantima koji bi trebali biti iskorišteni za novo smrtonosno oružje neviđenih razmjera.

Film "Od kolijevke pa do groba" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju