Svemirski problemi za najveće stručnjake!

Film Clinta Eastwooda okupio je jednu od najvećih glumačkih postava, Tommy Lee Jonesa, Donalda Sutherlanda, Jamesa Garnera, a među njima se našao i Rade Šerbedžija.

Radnja se počinje komplicirati kada do sjedišta NASA-e, 2000. dolazi informacija da je ruski komunikacijski satelit Ikon pretrpio velika oštećenja, te se očekuje njegov ulazak u atmosferu i pad na nenaseljeno mjesto.

 

Međutim, ruski general Vostov (R. Šerbedžija) upozorava da nije riječ o običnom satelitu, već o važnoj letjelici čiji bi pad izazvao neprocjenjive posljedice. Stoga Bob Gerson (J. Cromwell) iz NASA-e i njegova suradnica Sara Holland (M. Gay Harden) odluče pozvati umirovljanog Corvina (C. Eastwood) kako bi im pomogao u popravku Ikonova navigacijskog sustava koji je SSSR svojedobno ukrao od SAD-a.

 

Corvinov je uvjet da ga u letu u svemir prate njegovi stari prijatelji i kolege, kaskader Hawk (T. L. Jones), bonvivan Jerry (D. Sutherland) i propovjednik Tank (J. Garner). Pogledajte simpatičnu scenu starih kolega na sistematskom pregledu:

 

Film "Svemirski kauboji" ne propustiti pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju