Gledajte ga u psihološkom trileru "Potkrovlje" na Domi TV

Danas svakom kućanstvu poznat, Eric Allen Stonestreet svoju popularnost stekao je u ulozi Cameron Tuckera u serije „Moderna obitelj“. Cameron je jednostavno lik kojemu ne možete odoljeti, šaren, smiješan, vrhunski kralj drame koji voli pretjerano reagirati na najslađe moguće načine. Vjerni obožavatelji prate ga više od jedanaest godina i moglo bi se reći da su očekivanja, da Eric bude barem nešto poput svojeg slavnog lika, velika. No naime, mnogi se obožavatelji razočaraju kada shvate da je Eric izrazito drugačiji iza kamere. U stvarnom životu Stonestreet se smatra vrlo mirnim, finim i ne tako dramatičnim kako biste očekivali.

U potpuno drugačijoj ulozi od one na koju ste navikli iz serije „Moderna obitelj“, Erica Stonestreeta možete gledati u napetom psihološkom trileru „Potkrovlje“.

'Potkrovlje' je napeti psihološki triler o petorici muškaraca koji potajno iznajme stan u potkrovlju, gdje mogu bez straha uživati u svojim tajnim aferama i ostvarivati svoje najveće fantazije. Međutim, fantazija postaje noćna mora kad u stanu zateknu mrtvo tijelo nepoznate žene te shvate da jedan od njih ima veze s događajem. Obuzima ih paranoja budući da svaki od njih sumnja na svakoga, što u dovodi pitanje njihovo prijateljstvo i odanost. Istovremeno im se, pod pritiskom straha, sumnje i ubojstva, počinju raspadati i brakovi.

Film "Potkrovlje" gledajte u subotu, u večernjem terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju