Doma TV svake subote svojim gledateljima donosi popularnu televizijsku seriju 'Mozak i nadmudrivanje' koja se bavi kognitivnom znanošću s fokusom na iluzije, psihološke eksperimente i kontraintuitivno razmišljanje.

Četvrta sezona serije 'Mozak i nadmudrivanje' pun je interaktivnih igara i eksperimenata dizajniranih za istraživanje uma i otkrivanje procesa u mozgu. Serija se bavi kognitivnom znanošću s fokusom na iluzije, psihološke eksperimente i kontraintuitivno razmišljanje. Istražujući teme poput pamćenja, moralnosti, zdravog razuma, novca, zabluda, paranormalnog, konformizma i procesa između lijeve i desne strane mozga, 'Mozak i nadmudrivanje' zapanjivat će vas i odvesti na zabavno i informativno putovanje kroz kilogram i pol tkiva koje vas čini osobama koje jeste.

 

U novoj sezoni doznat ćete da vaše sjećanje oblikuje priču vašeg života i omogućuje vam interakciju s okolinom, a da vam nije sve neprestano neobično ili nepoznato. U prvoj epizodi naučit ćete što je pamćenje, zašto ljudi uopće imaju pamćenje te zašto zaboravljaju gdje su ostavili ključeve. Osim toga, u novoj sezoni shvatit ćete zašto zaboravljanje može biti dobro.

Četvrtu sezonu izazovne i uzbudljive serije 'Mozak i nadmudrivanje' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju