Doma TV od četvrtka, 16. svibnja na ekrane donosi kriminalističku seriju 'CSI: Miami' koja prati ekipu istražitelja u vrućem i tropskom okruženju Miamija, mjestu gdje se sreću različite kulture. Kombiniranjem tradicionalnih metoda rješavanja zločina i suvremene tehnologije, ovaj tim rješava zločine i brani sjećanja na žrtve koje to ne mogu učiniti u svoje ime

Forenzička drama brzog tempa 'CSI: Miami' prati ekipu istražitelja iz južne Floride koji se koriste najsofisticiranijim znanstvenim metodama, ali i konvencionalnim policijskim radom u svrhu rješavanja zločina. Na čelu s Horatiom Caineom, ekipa za očevid iz okruga Miami-Dade radi u vrućem i tropskom okruženju Miamija, koji je ujedno i mjesto susreta različitih kultura. Caine, bivši detektiv iz ekipe za eksplozivne naprave, često se oslanja na instinkt, ali i konkretne dokaze. Članovi ekipe za očevid okruga Miami-Dade također su i Calleigh Duquesne, dvojezična ljepotica s američkog juga čija je specijalnost balistika, Tim Speedle, arogantan, ali šarmantan istražitelj koji je dobro povezan s ulicama te Eric Delko, stručnjak za dohvaćanje predmeta pod vodom koji u malom prstu ima cjelokupnu mrežu plovnih putova Floride.

U ekipi je još i Alexx Woods, mrtvozornica s filozofijom što na umu - to na drumu. Istražitelji serije 'CSI: Miami' zajedno prikupljaju i obrađuju dokaze kako bi obranili sjećanje na one koji često ne mogu govoriti u svoje ime, a to su žrtve. U prvoj sezoni Megan Donner vraća se u CSI tim kako istražila pad zrakoplova u Evergladesu. Potraga za preživjelima je u tijeku i CSI tim pronalazi žrtvu 5 milja udaljenu od mjesta nesreće. Kako je moguće da je tijelo nastradale toliko udaljeno od mjesta pada zrakoplova? Jedini preživjeli nesreće pojašnjava agentima misterij: za vrijeme leta žena je otvorila vrata zrakoplova kako bi počinila samoubojstvo. No Horatio Caine je sumnjičav prema toj teoriji.

Napetu serijeu "CSI: Miami" ne propustite gledati od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju