Treća sezona nagrađivane kriminalističke serije

'Kosti' je kriminalistička serija o timu iz Instituta Jeffersonian koji svakodnevno pokušava pronaći rješenja za nerijetko neobične zločine. Njihov uspjeh temelji se na stručnosti, timskom radu, ali i humoru koji im olakšava i one najstrašnije zločine.

U Jeffersonianovu timu su forenzička antropologinja dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), specijalni agent FBI-a Seeley Booth (David Boreanaz) , Angela Montenegro (Michaela Conlin), umjetnica specijalizirana za trodimenzionalne rekonstrukcije mjesta zločina i lica žrtava, Brennanin postdiplomski student i pomoćnik Zack Addy (Eric Millegan) te “kukcoljubac” dr. Jack Hodgins (T. J. Thyne).U trećoj sezoni ekipi iz Jeffersonian tima pridružuje se Brennanin i Boothov psiholog Lance Sweets (John Francis Delay), koji se često nađe na meti njihovih uvreda.

Nekoliko je pitanja ostalo visjeti u zraku na kraju druge sezone: Što se dogodilo nakon što su Angela i Hodgins pobjegli s vjenčanja, ostavivši Brennan i Bootha da popune prazninu? Hoće li Zack otići u Irak? I ako hoće, što će ondje biti s njim? Hoće li Cam i Booth oživiti svoju nestalnu vezu? Treća sezona donosi odgovore na ova i mnoga druga pitanja.

Brennan i Booth nađu se na tragu serijskog ubojice koji baca ostatke svojih mnogih žrtava s nadvožnjaka iznad autocesta. Dr. Temperance također će se morati nositi sa suđenjem njezinu ocu Maxu Keenanu (Ryan O’Neal) za ubojstvo zamjenika direktora FBI-a. Dok Brennan postane skrbnicom djeteta čija je majka ubijena, jedan šokantni događaj mogao bi zauvijek promijeniti Jeffersonianov tim...

Treću sezonu popularne kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do nedjelje u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju