Doma TV na male ekrane donosi četvrtu sezonu hvaljene kriminalističke serije 'Teški zločini', koja je triput zaredom proglašena jednom od najboljih TV serija na američkim kabelskim kanalima.

Poznata televizijska ekipa detektiva vraća se na nove slučajeve u četvrtoj sezoni serije 'Teški zločini', snažne kriminalističke drame koja slovi kao jedna od najboljih u posljednjih nekoliko godina.

Elitni se tim vraća predvođen Mary McDonnell u ulozi za koju je bila nominirana za nagradu Emmy, onu kapetanice Sharon Raydor, šefice Odjela za teške zločine losanđeleske policije. Radi se o posebnom odredu unutar policije koji se bavi medijski popraćenim ili osobito osjetljivim zločinima. Osim kapetanice Raydor, u timu istražitelja Teških zločina jest poručnik i „oldtajmer“ u timu Provenza (G. W. Bailey), strastveni poručnik Andy Flynn (Tony Denison), poručnik i stručnjak za tehnologiju Mike Tao (Michael Paul Chan), naizgled zastrašujući detektiv Julio Sanchez (Raymond Cruz), detektivka i ratna veteranka Amy Sykes (Kearran Giovanni), medicinski vještak i obožavatelj crnog humora dr. Morales (Jonathan Del Arco), te zamjenik šefa Russell Taylor (Robert Gossett). Stručnjak za tehniku Buzz Watson (Phillip P. Keene) zaokružuje tim, a Rusty Beck (Graham Patrick Martin) nekadašnji je tinejdžer beskućnik kojega je Raydor posvojila.

U četvrtoj sezoni 'Teških zločina', odjel će istraživati komplicirani niz provala u kuće, slučaj u kojem je mrtvo tijelo ostavljeno u prtljažniku od auta koje je razbijeno u potjeri u velikoj brzini te slučaj pucnjave unutar bande kojem je svjedočila 11-godišnjakinja.

U svojoj prvoj vožnji kao rezervni policajac, Buzz će biti uvučen u najnoviji Flynnov i Provenzin istraživački debakl nakon što mrtvo tijelo u kadi zaprijeti izuzetno skupom vjenčanju. Sanchez će se vratiti u jedinicu Teških zločina, no teško će ponovno izgraditi odnos i povjerenje s kolegama.

Raydorin posvojeni sin Rusty otkrit će pak strast prema novinarstvu koja će staviti strpljenje njegove majke na kušnju, a moglo bi i ugroziti optužnicu protiv ubojice koji je priznao počinjeno djelo.

Godine 2014. serija 'Teški zločini' uvrštena je među 10 najboljih serija u osnovnim kabelskim paketima, treću uzastopnu godinu. Tijekom premijernog prikazivanja treće sezone u SAD-u, svaku epizodu je na televiziji i digitalnim uređajima pratilo u prosjeku 11,6 milijuna gledatelja.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju