Nova dramska serija s dozom humora od 30. svibnja na Doma TV-u!

Felix Winterberg je naizgled običan mladić, međutim iza njegove kuštrave kose i genijalnog uma krije se tajna; on je zapravo pra-pra-praunuk slavnog Alberta Einsteina. Felix je nasljedio Albertovu genijalnost pa je tako upravo on najmlađi profesor teorijske fizike na Sveučilištu Ruhr u Bochumu. Nažalost, genijalnost nije jedino čime ga je njegov pra-pra-pradjed 'obogatio', jer Felix boluje od smrtonosne nasljedne bolesti čija prognoza ne izgleda obećavajuće.

Felixu preostaje još samo nekoliko godina života za koje on, kao briljantan istraživač, zna da je premalo. Hoće li lijek za svoj život biti jedina formula koju ne može riješiti? U nadi da će svoj život produljiti, ili barem na kratko još više obogatiti, Felix se upušta u miješanje različitih ilegalnih stimulansa. Kada se suoči sa zakonom, umjesto kazne on mora pomoći policijskoj povjerenici Eleni Lange riješiti fascinantne i naizgled nerješive slučajeve ubojstava kako ne bi završio u zatvoru.

Uzbudljivi trenutke serije „Einsteinove misterije“ koja će vas zaintrigirati, a pri tom i nasmijati ne propustite pratiti od 30. svibnja na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju