'Mr. Cavalier' premijerno od 19. studenog na Doma TV-u!

Doma TV od četvrtka, 19. studenog premijerno emitira dramsku seriju 'Mr. Cavalier' u kojoj Lauren Cohan glumi opaku agenticu CIA-je Frankie Trowbridge, a Scott Foley žilava, ali nježna FBI-eva superagenta Willa Chasea. Njegovo je kodno ime Whiskey Cavalier, a zajedno s agenticom Frankie predvodi međuagencijski tim nesavršenih, duhovitih i junačkih špijuna koji povremeno spašavaju svijet, ali i jedni druge, dok se snalaze po krivudavim cestama prijateljstva, romantike i uredske politike.

 

'Whiskey Cavalier' dinamična je akcijska dramska serija koja prati pustolovine FBI-eva agenta Willa Chasea, bivšeg marinca i pilota helikoptera koji je završio studij poezije, a sada je jedan od najboljih agenata FBI-a. S jedne strane nevjerojatno osjećajan tip, s druge opaki vojnik, njegovo je kodno ime Whiskey Cavalier. CIA-jina operativka Francesca „Frankie“ Trowbridge potpuni je misterij. Smrtonosna zahvaljujući borilačkim vještinama i skrivenoj prošlosti, izašla je iz Langleyja i sada ima najveći postotak zarobljavanja među CIA-jinim špijunima. Prisiljeni surađivati, Will i Frankie zajedno vode međuagencijski tim međunarodnih superšpijuna koji čine Willova najbolja prijateljica i sustanarka Susan Sampson, koja je ujedno i FBI-eva najbolja profilerka; Frankien najbolji prijatelj i čuvar svih njezinih tajni Jai Datta, čija sofisticirana i ležerna elegancija prikriva njegovo pedantno planiranje; i Edgar Standish, nestašni analitičar NSA-e koji je sve njih okupio nakon što su ga Rusi ugrabili zbog krađe osjetljivih podataka.

 

Sada će ovaj tim iznimno vještih obavještajaca morati pronaći način da zajedno povremeno spasi svijet (i jedni druge) dok se kreću krivudavim cestama prijateljstva, romantike i uredske politike. Bilo da se radi o deaktiviranju nuklearnog oružja u podzemnoj željeznici, obrađivanju ruskog agenta ili pronalaženju neprocjenjivih predmeta, ovaj jedinstveni tim donosi nam pregršt prave špijunske akcije, romantike, humora i spletki u jednosatnoj akcijskoj dramskoj seriji koja se odvija po lokacijama diljem svijeta.

 

U prvoj sezoni tim Whiskey odlazi u Prag na prvu službenu misiju gdje Will mora zavesti udovicu zloglasnog tajkuna kako bi dobio pristup popisu njegovih klijenata kriminalaca, ali Frankie sumnja da će on uspjeti obmanuti tugujuću ženu. Natrag u New Yorku, FBI dodjeljuje timu novu osobu za vezu koja je ujedno i posljednja osoba koju Will želi vidjeti. Will i Frankie nastavljaju se sukobljavati, a njihova sve veća netrpeljivost mogla bi ugroziti sljedeću misiju tima u Rimu, gdje imaju zadaću spriječiti teroristički napad.

Napetu seriju "Whiskey Cavalieri" pratite od četvrtka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju