Vraća se već dobro uhodana ekipa specijalnih agenata koji se ne libe suočiti s najopasnijim zločincima i teroristima koji prijete sigurnosti Mornarici SAD-a, ali i američkih građana

Uz obilnu dozu humora koja proizlazi iz zabavne dinamike unutar Gibbsova tima agenata, ova se serija razlikuje od uobičajenih proceduralnih kriminalističkih serija.

 

Vraća se već dobro uhodana ekipa specijalnih agenata koji se ne libe suočiti s najopasnijim zločincima i teroristima koji prijete sigurnosti Mornarici SAD-a, ali i američkih građana. Specijalni agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) bivši je nadnarednik u Mornarici koji nadgleda i vodi ovu šaroliku ekipu boraca protiv zločina, koja uključuje oštroumnog agenta Anthonyja DiNozza (Michael Weatherly), agenta Timothyja McGeeja (Sean Murray) koji briljira u radu s računalima, vrckavu forenzičarku Abby Sciuto (Pauley Perrette), iskusnog patologa dr. Donalda Mallarda zvanog 'Ducky' i njegova štićenika, pomoćnika patologa Jimmyja Palmera. Ekipi se u prošloj sezoni pridružila i agentica Eleanor Bishop (Emily Wickersham) koja se specijalizira za procjenu međunarodnih prijetnji. Njihove operacije još uvijek nadgleda direktor NCIS-a Leon Vance (Rocky Carroll).

 


U dvanaestoj sezoni, gledatelji će pratiti nove izazove koje očekuju Gibbsovu ekipu. Na samom početku sezone, Gibbs i McGee putuju u Rusiju kako bi sigurno otpratili kući NCIS-ova računalnog inženjera koji je povezan s povjerljivim informacijama, no njihova je misija ugrožena i prisiljeni su nestati s mreže dok ih lovi ruska plaćenička skupina. U međuvremenu, tim u Washingtonu mahnito koristi sve resurse i kontakte među agencijama koje imaju kako bi locirali nestale članove svojega tima.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju