Hit serija na Doma TV-u

Elizabeth McCord - Téa Leoni

 

Elizabeth McCord je odlučna državna tajnica koja preuzima izazovnu ulogu vođenja međunarodne diplomacije. Bivša profesorica i analitičarka CIA-e, ona se vraća u javni život nakon sumnjive smrti svog prethodnika. Elizabeth je inteligentna, sposobna i neustrašiva žena koja se suočava s brojnim izazovima u Bijeloj kući i istovremeno balansira svoju političku karijeru sa svojom ulogom majke i supruge.

Henry McCord - Tim Daly

 

Henry McCord je suprug Elizabeth McCord i profesor. Iako su u braku s moćnom političarkom, Henry je podržavajući i posvećeni suprug. Njezina karijera nije poljuljala njihovu vezu, a njegova prisutnost pruža emocionalnu podršku Elizabeth u njezinim političkim borbama. Henry je inteligentan, karizmatičan i istinski partner svojoj supruzi.

Blake Morgan - Erich Bergen

 

Blake Morgan je jedan od ključnih članova tima državne tajnice Elizabeth McCord. On je njezin osobni asistent i povjerljivi suradnik. Blake je inteligentan, organiziran i
posvećen svom poslu. Svojim analitičkim vještinama i stručnošću pomaže Elizabeth u vođenju međunarodne diplomacije. Ima snažan karakter i često se ističe kao ključni igrač u rješavanju političkih izazova.

Russell Jackson - Željko Ivanek

 

Russell Jackson je iskusni političar i glavni savjetnik predsjednika. Kao čovjek od povjerenja, on je uvijek prisutan u Bijeloj kući i ima velik utjecaj na političke odluke. Russell je inteligentan, manipulativan i vrlo sposoban u igri političkih intriga. Njegova dinamika s Elizabeth je složena, jer često imaju različite stavove, ali međusobno poštuju jedno drugo kao političke protivnike.

Stephanie McCord - Wallis Currie-Wood

 

Stephanie McCord je starija kći Elizabeth i Henryja McCorda. Ona je pametna, samostalna i ambiciozna mlada žena koja je naslijedila roditeljski interes za politiku. Stephanie je studentica prava i često se suočava s izazovima u pronalaženju ravnoteže između obitelji i vlastite karijere. Ima snažan moralni kompas i podržava majčinu predanost javnoj službi.

Daisy Grant - Patina Miller

Daisy Grant je još jedna ključna članica tima državne tajnice. Ona je posebno zadužena za medijske odnose i komunikaciju. Daisy je inteligentna, vješta i odlučna u izvršavanju svojih dužnosti. Ima duboko razumijevanje političke igre i sposobnost prilagodbe u složenim situacijama. Daisy je vjerna prijateljica Elizabeth i podržava njezinu viziju za promjene u svijetu.

Seriju "Državna tajnica" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju