Od četvrtka, 6. svibnja, na Doma TV-u s emitiranjem kreće druga sezona kriminalističke serije "Inspektor Schumann" koja osim novih intrigantnih slučajeva donosi i osvježenje u glumačkoj postavi. Druga sezona u ukupno osam epizoda obrađuje raznovrsne kaznene slučajeve iz berlinske četvrti, dokazujući da postoje zločini koji mogu iznenaditi i inspektora s dugogodišnjim iskustvom.

Doma TV od 6. svibnja donosi drugu sezonu uspješne kriminalističke serije "Inspektor Schuman" u kojoj glavni lik, izvrsni viktimolog Bruno Schumann, istražuje brutalna ubojstva i intrigantne kaznene slučajeve u sklopu pokrajinskog ureda kriminalističke policije. U svemu mu pomaže njegov tim složnih inspektora, a od druge sezone Stephanie Japp zamjenjuje inspektoricu Anne Vogt kao Jana Wagner i uvodi se stalno prisutna sporedna uloga detektiva Bülenta Celikiä, kojeg tumači Mehmet Bozdoğan. Naslovnu ulogu karizmatičnog inspektora nosi svestrani glumac Christian Berkel koji je svoju zavidnu karijeru proširio i izvan granica Njemačke, pojavivši se u filmovima slavnih redatelja poput Quentina Tarantina (Nemilosrdni gadovi) i Guyja Ritchieja (Šifra U.N.C.L.E.). Serija 'Inspektor Schumann' počela se snimati 2006. godine, a do danas je snimljeno čak 15 sezona koje svjedoče o velikom uspjehu ove krimi serije.

Druga sezona gledateljima donosi novih osam uzbudljivih epizoda koje će dokazati da, unatoč dugogodišnjem iskustvu, uvijek ima slučajeva koji mogu začuditi glavnog inspektora Schumanna iz berlinskog ureda kriminalističke policije. Početak sezone obilježit će slučaj muškarca koji je ustrijeljen pred diskotekom u prisustvu brojnih svjedoka. No na inspektorovo veliko iznenađenje, ispostavlja se da je očevidac samo jedan jer je pucanj izazvao paniku u gomili. Drugi misteriozan slučaj odvit će se na sprovodu iznimno bogatog poduzetnika. Sprovod u krugu obitelji donosi stravično otkriće koje je šokiralo ožalošćene – u grobu mrtvaca pronađeno je truplo, a inspektor Schumann i njegov tim suočeni su s iznimno zagonetnim slučajem. Još jedan slučaj smrti sedamnaestogodišnjeg dječaka koji na prvu djeluje poput samoubojstva pobuđuje zanimanje inspektora Schumanna, a njegova neobična forenzička otkrića vode ga do spoznaje da je ipak riječ o planiranom ubojstvu. Šokantni slučaj sezone dogodit će se na peronima berlinske podzemne željeznice gdje inspektor Schumann, čekajući vlak za povratak kući, primijeti privlačnu ženu koja ga promatra. Nakon što mu je pozornost odvukao dolazeći vlak, Schumann se osvrće prema nepoznatoj ženi koju je u zadnji čas uspio spasiti od padanja. No, na njezinoj jakni pojavljuje se mrlja od krvi koja se ne prestaje širiti, a nepoznata žena umire mu na rukama. Novi dan donosi novi slučaj, a žrtva je pretili muškarac koji je umro od srčanog udara. No, dokazi upućuju na nasilnu smrt, a zadatak inspektora Schumanna je doznati što je nasmrt preplašilo ovog čovjeka. Pred kraj sezone, slučaj mrtve žene pronađene u dobrostojećem stambenom naselju dovest će do dvojice maskiranih počinitelja o kojima se malo zna, a posljednji zločin druge sezone dogodit će se na rođendansko zabavi bogatog arhitekta koja završava tragedijom. Daleko od bogatih i lijepih uzvanika, domaćina u kasni sat pronalaze ubijenog na njegovu imanju, a prvi rezultati istrage iznose na vidjelo neobičnu činjenicu.

Uzbudljive i napete zaplete u drugoj sezoni kriminalističke serije "Inspektor Schumann" ne propustite pratiti od 6. svibnja na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju