Od subote na Doma TV-u!

(Young Sheldon), SAD, 2018., humoristična serija
Izvršni producenti: Chuck Lorre, Steven Molaro

Glume:
Iain Armitage (Sheldon)
Zoe Perry (Mary)
Lance Barber (George, Sr.)
Annie Potts (Meemaw)
Montana Jordan (Georgie)
Raegan Revord (Missy)

Doma TV od subote, 6. veljače kreće s emitiranjem druge sezone humoristične serije 'Mladi Sheldon' koja govori o djetinjstvu i odrastanju Sheldona Coopera, jednog od glavnih likova proslavljene serije 'Teorija velikog praska'. Život u sasvim normalnoj obitelji mnogo je zanimljiviji kada je njezin član Sheldon, osebujni dječak s darom za matematiku i znanost koji svojom genijalnošću osvaja srca gledatelja na prvi pogled.

Polusatna serija "Mladi Sheldon" gledateljima pruža priliku da upoznaju Sheldona Coopera kao desetogodišnjeg dječaka kojemu nije lako odrastati u istočnom Teksasu. Posjedovati um sposoban za naprednu matematiku i znanost, kakav se pojavi jednom u generaciji, nije uvijek prednost u zemlji kojom kraljuju crkva i američki nogomet. I dok se ranjivi, nadareni i pomalo naivni Sheldon snalazi sa svijetom, njegova vrlo normalna obitelj mora pronaći način da izađe na kraj s njime. Njegov otac George nosi se s ulogom srednjoškolskog nogometnog trenera i oca dječaka kojeg ne razumije. Sheldonova majka Mary žestoko štiti i podiže svog sina u gradu u koji se on jednostavno ne uklapa. Sheldonov stariji brat Georgie daje sve od sebe u srednjoj školi, ali teško je biti cool kad ideš u razred sa svojim neobičnim desetogodišnjim bratom. Tu je i Sheldonova sestra blizanka Missy koja katkad prezire silnu pozornost koju Sheldon dobiva, ali ujedno ostaje jedina osoba koja Sheldonu može reći istinu. A na kraju, tu je i Sheldonova omiljena Nonica, teksaška baka pogana jezika te sklona piću, koja podržava svog jedinstveno nadarenog unuka.

 

Tijekom 11 godina serije 'Teorija velikog praska' gledatelji su upoznali kultnog, ekscentričnog i genijalnog Sheldona Coopera, a ova humoristična serija gledateljima pruža priliku da ga upoznaju kao dijete koje kreće na svoje nevino, nespretno i optimistično putovanje prema čovjeku koji će postati.

Drugu sezonu serije "Mladi Sheldon" ne propustite pratiti na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju