Pratite seriju "Domovina" na Doma TV-u!

"Domovina" je američka kriminalističko dramska serija koju se razvili Howard Gordon i Alex Gansa, a temeljena je na izraelskoj seriji "Ratni zarobljenici" koju je kreirao Gideon Raff.

Radnja serije centrirana je oko života mlade operativne službenica CIA-e Carrie Mathison koja je, u jeku vlastitih problema, zbog poljuljanih odnosa s CIA-om premještena na uredski posao u centar za borbu protiv terorizma u Langleyu, Virginiji. Nakon što se američki marinac Nicholas Brody, za kojeg se smatralo da je mučen i ubijen tijekom akcije u Iraku, poslije uspješne državne spasilačke operacije vrati iz zarobljeništva u vlastitu domovinu, Carrie počne sumnjati kako je u periodu izbivanja Brody „preobraćen“ iz marinca u Al-Qaedinog špijuna.

I dok je Brody dočekan kao državni junak te ga se tretira s najvećom dozom poštovanja, Carrie odluči prekršiti protokol kako bi dokazala da su njezine sumnje istinite te da se ne radi o sumanutoj teoriji zavjere. Uvjerena kako Brody planira teroristički napad na Sjedinjene Američke Države, Carrie čeka trnovit put razotkrivanja istine kako bi spasila državu bez da pritom uništi zadnje ostatke vlastite reputacije i karijere. Hoće li Carrie uspjeti u svom naumu ili će ju korumpirani državnici zauvijek izgurati s pozornice moći?

"Domovina" će zbog intrigantne radnje zasigurno osvojiti pažnju svakog gledatelja, a prva sezona zavrijedila je sveopće pohvale. Serija je osvojila nekoliko nagrada, uključujući Zlatni globus 2011. i 2012. za najbolju televizijsku seriju u kategoriji drame te Emmy 2012. za izvanrednu dramsku seriju za prvu sezonu.

Uzbudljivu kriminalističku seriju "Domovina" ne propustite pratiti subotom i nedjeljom na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju