novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Upoznajte prijatelje 'Prijatelja'!

Prijatelji 5. sezona epizode - 4
,
hr_HR

'Prijatelji' su tijekom vremena ugostili mnoštvo poznatih, što holivudskih lica, što ostalih celebrityja. Tko su oni i koje su uloge odigrali u seriji, pročitajte u sljedećem članku!

Bruce Willis – čovjek koji je četiri puta „umirao muški“, vjerojatno je glavna gostujuća zvijezda koja se pojavila u ovom popularnom sitcomu. Govorimo to, zato što je za tri odglumljene epizode, zaslužio nagradu Emmy, kao najbolji gostujući glumac u seriji. Utjelovio je lik Paula Stevensa, oca djevojke s kojom Ross izlazi, a također, njegov lik je pokušao izaći na spoj s Rachel.


Hanka Azaria – poznat po posuđivanju glasa mnogobrojnim likovima Simpsona, ali i izvrsnoj ulozi u seriji „Dr. Huff“ koju ste mogli gledati na Novoj TV, Hank je u seriji odgumio znanstvenika koji izlazi na spojeve s Phoebe, a kasnije se vraća u mnogim epizodama.

George Clooney – jedan od najpoželjnijih muškaraca Hollywooda, utjelovio je ulogu doktora Mitchella, s obzirom da je u to vrijeme još uvijek najprepoznatljiviji po seriji koja ga je proslavila 'Hitnoj službi'. Njegovo pojavljivanje nije bilo dugačko, ali je i tih nekoliko minuta bilo dovoljno da ga ljudi upamte.


Elle McPhearson – australska je manekenka savršenog tijela, zbog kojeg je i zaradila nadimak 'The Body'. U šestoj sezoni prikazivanja utjelovila je lik Janine Lacroix, koja je tada bila Joeyeva cimerica i 'vruća' plesačica.

Julia Roberts – ova holivudska zlatna djevojka svoju ulogu odigrala je u drugoj sezoni popularnih 'Prijatelja'. Odigrala je ulogu Chandlerove školske kolegice Susie, a kuriozitet je da se u istoj epizodi pojavilo još jedno značajno holivudsko ime – Jean Claude van Damme!

Jean Claude van Damme – jedan je od onih koji nisu utjelovili ni školskog prijatelja, ni kolegu s fakulteta, a bogme ni doktora. Jean Claude je u skladu sa svojom reputacijom štemera utjelovio samog sebe!

Reese Witherspoon – pojavila se u dvije epizode šeste sezone. Ova glumica poznata po komediji 'Plavuša s Harvarda', ali i sjajnom biografskom filmu o Johnnyju Cashu 'Hod po rubu', nastupila je kao Jill, Rachelina mlađa sestra.

Brad Pitt – da, i glavni holivudski ljepotan je našao mjesto u ovoj seriji. U osmoj sezoni glumi Willa Colberta, srednjoškolskog Rossovog prijatelja koji mrzi Rachel, s obzirom da mu se u srednjoj neprestano rugala zbog debljine. Također, saznaje se da su Ross i on u srednjoj imali klub pod nazivom 'Mrzim Rachel Green'.

Seriju 'Prijatelji' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u  Tagovi