Doma TV, najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj, u travnju će u domove svojih gledatelja donijeti mnoštvo zvučnih filmskih naslova.

 Brojne akcije, avanture i krimići gledatelje Doma TV-a će zasigurno prikovati uz male ekrane. Tom Cruise, Angelina Jolie, Brad Pitt, Hugh Jackman, Steven Seagal, Roger Moore i Sean Connery samo su neki od glumaca koje ćemo ovoga travnja moći pratiti na Doma TV-u!

Ovoga travnja Doma TV donosi TV premijeru filma o najpoznatijem dječaku na svijetu, Petru Panu. 'Pan: Putovanje u Nigdjezemsku' uzbudljiva je avantura s Hughom Jackmanom i Levijem Millerom u glavnim ulogama. Glavni junak duhom odlazi u čarobnu zemlju gusara, ratnika i vila, nazvanu Nigdjezemska i tamo pokušava pronaći svoje mjesto pod suncem te doživjeti najnejvjerojatnije avanture Upoznajući i udružujući se s novim prijateljima kako bi pobijedio okrutnog gusara, Petar otkriva svoju sudbinu – postati heroj koji će zauvijek biti upamćen kao Petar Pan.

Ljubitelji avanture doći će na svoje i uz još jednu TV premijeru – filmski hit 'U srcu mora' s Chrisom Hemsworthom i Benjaminom Walkerom u glavnim ulogama. Ova spektakularna ekranizacija misije kitolovca prema kojoj je nastao roman Moby Dick smještena je u 1820. godinu. Pustolovine broda Essex koji je u središtu radnje po prvi puta iznosi jedini preživjeli s puta te ih govori mladome piscu četrdeset godina kasnije.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju