S porastom od gotovo 30% u odnosu na prošlu godinu zabilježila rekordnu gledanost!

Doma TV, uvjerljivo najgledaniji specijalizirani kanal koji kreira uzbudljiv programski sadržaj ispunjen premijernim naslovima svjetske produkcije, u prvim mjesecima 2022. godine postiže rekordnu gledanost koja je u odnosu na prošlu godinu porasla za gotovo 30%. Prepoznatljiv programski sadržaj kojemu su temelj akcijske serije, krimi-proceduralne drame, inspirativne docu-reality emisije te svjetski poznati filmski klasici dnevno u prosjeku doseže preko 900 tisuća gledatelja, a od svog prvog konkurenta gledaniji je za čak 80%.

Doma TV na ekrane kontinuirano donosi premijerne sezone nekih od najboljih igranih serija današnjice, a čak četiri naslova našla su se među 10 najgledanijih serija na TV ekranima u veljači. Najgledanija među njima bila je američka krimi-serija 'Tragovi zločina' koju je u prosjeku pratilo gotovo 158 tisuća gledatelja, a o tome da u kriminalističkom žanru uživaju brojni gledatelji govori podatak da je po rezultatima gledanosti u stopu slijede serije 'Blue Bloods', 'S.W.A.T.' i 'Navy CIS: New Orleans'.

Svakoga vikenda gledateljima željnima kvalitetne zabave Doma TV donosi neke od najpoznatijih naslova iz filmske industrije, a u veljači su se dvije napete akcije našle među najgledanijim filmovima na televizijskim ekranima. Akciju 'Brisač' u prosjeku je pratilo gotovo 198 tisuća gledatelja, a slijedi je ratni akcijski film 'Vojničina' koji je uz male ekrane prikovao njih gotovo 189 tisuća.

Doma TV najgledaniji je komercijalni specijalizirani kanal u cijelom danu od 2012. godine te istu titulu drži i u udarnom terminu od 2011., odnosno od samog početka emitiranja. Osluškujući potrebe gledatelja, Doma TV pomiče granice kvalitete u kreiranju dinamičnog programa koji bilježi kontinuirani rast, o čemu svjedoči i podatak da je ove godine čak 157% gledanija u odnosu na svoju prvu godinu emitiranja.

Izvor: UMTG, pružatelj podataka AGB Nielsen, Ciljna skupina 4+; Period: 1.1.2022. - 7.2.2022.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju