Doma TV je kanal koji bilježi najveći porast gledanosti

Prošli tjedan, od ponedjeljka do petka, Doma TV je bila druga najgledanija televizija u terminu 20 – 24 sata. Najgledaniji specijalizirani kanal stao je uz bok najgledanijoj televizijskoj postaji u zemlji Novoj TV, s ostvarenim udjelom u gledanosti od 12,1 posto u navedenom terminu.

Zanimljivo je istaknuti i trend rasta gledanosti Doma TV –a. Naime, prema podacima AGB Nielsena, ako se usporedi prošli tjedan s istim tjednom prošle godine, Doma TV bilježi najveći porast gledanosti i to od čak 41,8 posto na cijelom danu i od 59,4 posto u udarnom terminu.*

Ako se usporede gledanosti trenutno svih aktualnih serija, zanimljivo je istaknuti da je proteklog radnog tjedna najgledanija serija u terminu od 19-23 sata bila ''Djevojka sa sela'' koja se prikazuje na Novoj TV, dok je druga najgledanija serija na svim televizijama bila ''Tijelo je dokaz'' koju gledatelji prate na Doma TV-u. Uz svaku minutu serije je bilo u prosjeku više od 170 tisuća ljudi, a ostvarila je 13,6 posto udjela u gledanosti.

Na komercijalnom targetu 18-54 Doma TV ostvaruje još bolje rezultate te je proteklog cijelog tjedna bio drugi najgledaniji kanal u udarnom terminu, u slotu od 19 - 23 sata. U usporedbi s istim tjednom prošle godine na navedenoj ciljnoj skupini Doma TV bilježi porast od čak 63,1 posto na cijelom danu te 75,3 posto u udarnom terminu, a zanimljivo je istaknuti da je najgledaniji program na svim kanalima, u petak 27.srpnja bila upravo epizoda serije koju pratimo na Doma TV-u - ''Tragovi zločina''.

Doprinos sjajnim rezultatima svakako daju osim spomenutih ''Tragova zločina'' i brojne ostale hit serije koje gledatelji svakodnevno imaju priliku pratiti na kanalu Doma TV. ''Navy CIS'', ''Navy CIS LA'', ''Djevojke na zadatku'', ''CSI'' te nova kriminalistička serija ''Lucifer'' koju odnedavno pratimo u programu ovog sve gledanijeg specijaliziranog kanala, omiljene su kriminalističke serije ovog ljeta.

 

*Podaci:
Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 23.07. – 29.07.2018.
Ciljna skupina: 4+
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju