Akciju „Pod opsadom“ pratilo gotovo 200 tisuća gledatelja pred malim ekranima!

Najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV, kojemu je primarni cilj pružanje vrhunskog programskog sadržaja publici željnoj kvalitetne zabave, gledatelje je i početkom 2022. godine prikovao uz male ekrane uzbudljivim sadržajima svjetske produkcije i nekim od najzvučnijih naslova filmske industrije. Najgledaniji film među specijaliziranim kanalima od početka godine bila je akcija 'Pod opsadom' koju je u prosjeku gledalo gotovo 200 tisuća gledatelja, a u filmu 'Elitni ubojice' proteklog vikenda pred malim ekranima uživalo je gotovo 170 tisuća ljubitelja akcijskog žanra.

Doma TV je siječanjski filmski program ispunila brojnim nagrađivanim naslovima, među kojima se istaknula epska fantastično-pustolovna trilogija 'Gospodar prstenova', čiji su nastavci dosegnuli više od 900 tisuća gledatelja koji su vikendom pratili avanture Prstenove družine. Veliki interes izazvao je i bezvremenski akcijski serijal o najpoznatijem tajnom agentu Jamesu Bondu, a nastavci 'Špijun koji me volio', 'Čovjek sa zlatnim pištoljem', Živi i pusti umrijeti', 'Dijamanti su vječni' i 'U službi Njezina Veličanstva' dosegnuli su preko milijun gledatelja koji su imali prilike pratiti neke od najuzbudljivijih misija šarmantnog špijuna.
U prvim tjednima nove godine u kultnoj drami 'Gran Torino' slavnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda, koja govori o mrzovoljnom udovcu koji je pronašao novu svrhu u životu, uživalo je gotovo 121 tisuća gledatelja pred malim ekranima, a njih gotovo 112 tisuća pratilo je Leonarda DiCapria, Matta Damona, Jacka Nicholsona i Marka Wahlberga u akcijskom blockbusteru 'Pojkoni' koji je nastao pod redateljskom palicom slavnog Martina Scorsesea.

Izvor: UMTG, pružatelj podataka AGB Nielsen, Ciljna skupina 4+; Period: 1.1.2022. - 23.1.2022.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju