Novogodišnji program na Doma TV-u!

 

Posljednja večer u godini započet će bajkovitom dramom 'Ljepotica i zvijer' u kojoj se kćer zaduženog trgovca ponudi tajanstvenoj bogatoj zvijeri kako bi vratila očev dug, a među njima se javlja neočekivana romansa. Uslijedit će akcijska komedija 'Cura na zadatku' u kojoj Sandra Bullock ulazi u lik prgave i pomalo muškobanjaste agentice Gracie Hart koja dobiva zadatak da se predstavi kao Miss New Jerseya, a odmah po završetku prvog dijela, u nastavku 'Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana' gledatelji će imati prilike vidjeti nastavak izuzetno uspješnog originala. 

Jedan od najvećih američkih klasičnih filmova uz koji će se gledatelji oprostiti od 2020. godine je drama 'Zameo ih vjetar' koja je osvojila ukupno 10 Oscara, uključujući onaj za najbolji film te najbolju glumicu i sporednu glumicu. Američki filmski institut je 2007. godine rangirao ovaj film kao šesti najbolji film svih vremena, a ´Frankly, my dear, I don't give a damn´, najpoznatiju rečenicu iz ovog filma, proglasio je brojem jedan, u konkurenciji od njih 100. Večer će završiti trilerom 'Pri od slame' u kojem se mladi par doseli u tih južnjački grad, a ubrzo se njihovo idealno utočište pretvori u pakao kada mračne tajne i ubojite strasti izmaknu kontroli.

Na Novu godinu, Doma TV emitirat će TV premijeru akcijskog filma 'Power Rangers' u kojemu se pet običnih tinejdžera pretvara u superheroje nakon što saznaju da je njihov mali grad Angel Grove zajedno sa svijetom na rubu uništenja jer mu prijeti invazija izvanzemaljaca. Blockbuster 'Air Force One' koji je nominiran za Oscara u kategorijama najbolje montaže i zvuka također će na Novu godinu zabaviti gledatelje pred malim ekranima, sa zvijezdama Harrisonom Fordom i Garryjem Oldmanom u glavnim ulogama.

Prvi dan nove godine završit će senzacionalnim trilerom redatelja Martina Scorsesea 'Otok Shutter' s Leonardom DiCapriom i Markom Ruffalom u ulogama američkih maršala koji putuju do umobolnice na otoku Shutter kako bi istražili bijeg pacijentice Rachel koja je tamo završila zbog utapanja vlastite djece. No, Edwardu se zbog zraka i okoline u kojoj se našao počinju priviđati razne neobične situacije o njegovoj ženi koja je stradala u požaru.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju